20 marca tj. w czwartek na tvp2 o 23:00 będzie film dokumentalny "Egzorcyzmy Anneliese Michael" czyli dla wszystkich zaznajomionych historia dziewczyny na podstwie, której życia nakręcono film "Egzorcyzmy Emily Rose".
Podczas tego odcinka ogladać mogliśmy eksperyment z bańkami mydlanymi, bańkami sporej wielkości, i właśnie podczas prezentacji tej kobiety w bańce wykorzystana była świetna piosenka. Czy ktoś zna może jej tytuł??
Pozdrawiam i z góry dziękuję:)
Witam mam prośbę do wszystkich fanów serialu Airwolf. Jak zapewne wiecie teraz w gazecie TVokey jest emitowany serial drużyna A jednak już teraz zaczęła się sonda co ma być emitowane później. Jak wiadomo jest kilka propozycji jednak ja zachęcam do głosowania na Airwolf ponieważ jest to jedyna metoda na uzyskanie tego...
więcej
W Wakacje na TVP2 leciał w nocy pewien film. Odniosłem wrażenie że jest to cześć większej historii. Może ktoś wie? A może tytuł?
Bohaterem był detektyw policji którego partner miał astmę (?)Prowadził on sprawę morderstwa. Trop prowadził do byłych wojskowych którzy służyli w Bośni. Zostali oni wyrzuceni z wojska....
Czy ktoś byłby tak miły i pomógł mi zidentyfikować tytuł utworu jaki leci w tle na stronie http://www.eliconmultimedia.com/
To jest na pewno muzyka z filmu, tylko zapomniałem jakiego. Z góry dziękuję.