Czy kiedykolwiek wytrwaliście do tego momentu przed telewizorem, by natknąć się na zakończenie nadawania jakieś stacji. Jeżeli tak to co się wtedy dzieje? Gaśnie obraz? Może jakiś napis typu "Dobranoc" :D ?
Ciekawy jestem!
nie wie ktoś jak się nazywa film w którym facet znajduje zeszyt na cmentarzu i od tej pory zaczynają go prześladować jacyś tajemniczy ludzie a następnie zamykają go w jakimś domu
z góry dziękuje
Czy orientujecie się może czy jakaś polska telewizja ma wykupionego Top Guna z Tomem Cruisem? Odkąd zobaczyłem go pierwszy raz chłopięciem będąc ciągle go wypatruję, ale jakoś nie mogę trafić.. ;/
Wpiszcie programy na Mtv,które lubicie i te,które nie lubicie.
*Naznaczeni - To moim zdaniem najlepszy program na Mtv.Bardziej pasował by do kanału o sportach ekstremalnych ale do Mtv też pasuje.Fajnie jest popatrzeć jak zawodowcy i amatorzy coś sobie ranią.Nie jest to przyjemne ale można się czegoś nauczyć.Zawsze...
Zwracam się głównie do fanów Lindsay Lohan z pewną prośbą...znacie może jakikolwiek kontakt do Niej?To dla mnie ważne...będę bardzo wdzięczna!!!Z góry dzięki:*:*:*
Mam pytanie. W dzisiejszym newsie wspomniane jest, że na TVN7 będą leciały seriale Nip/Tuck i Six Feet Under. Wie ktoś może, które sezony?