hej. czasami jest film po anglielsku. a w oddzielnym małym pliku jest lektor lub dubbing polski do tego filmu. co mam rzobić alby lektor ściągnięty z nate znalazł się z filme?? plis polmocy !!!
Poszukuje tytułu serialu emitowanego w latach osiemdziesiatych w polskiej TV. Akcja serialu działa sie na dzikim Zachodzie m.in w okresie wojny secesyjnej. Opowiadał on o losach rodziny chyba McKenziee (McQueen, McKeen nie pamietam). Nestorem rodu był niejaki Zeb. Dwaj jego synowie brali udział w wojnie secesyjnej....
Od jakiegoś czasu reklamują "Śmierć nadejdzie jutro" na TVP1 z świetną muzyką, której niestety nie znam tytułu, pomoże ktoś?
zabawa polega na tym ze wskazujecie według was 5 najgorszych seriali a obok nich punkty (od 10 do 1)no to zaczynamy moje typy to
1 Moda na sukces (10)
2 Klan(9)
3 Teletubis(8)
4 Agenci NCIS(5)
5 Na Wspólnej(2)
Tygodnik TV Okey ogłosił sondę na serial który po obecnie wydawanym(Drużyna A) będzie dołączany do gazety. Wśród kandydatów jest Will i Grace. Jest to wielka okazja aby ten serial po raz pierwszy ukazał sie na DVD, do tego z napisami polskimi i lektorem.Problem jast tylko taki ze trzeba smsy wysyłac a serial ten jest...
więcej
i o tak wczesnej porze.. 5.00,5.50 na tvn7
i juz nie bedzie ( chyba)
a taki wyjątkowy dobrze zrobiony,
przyjemnie sie go ogląda i 50 min które trwa mijaja ja chwila
naprawde dobry kryminalny serial
czemu go nie puszczą od początku do końca
od pierwszego do ostatniego odcinka???
mozna napisac na stronie tvn7...
Powaga, chodzi mi o filmy (najlepiej psychologiczne) np. o jakimś zdrowym człowieku wysłanym do szpitala psychiatrycznego albo czlowieka chorego umysłowo. Proszę polećcie coś. Z góry dzięki
Pozdrawiam
Zapodajcie jakis dobry tytul dla najbardziej dennej telenoweli. cos co samym polaczeniem wyrazow (ale jak najbardziej na serio) by zachecalo. Dzieki za pomoc z gory!
to nie jest kolejna lista, nikt nie będzie liczył głosów (nie żebym była leniwa, chociaż to też :P) po prostu miejsce gdzie można wyrazić krytykę w kilku kategoriach (dot.polskich oraz zagranicznych seriali) oraz skomentować opinie innych:
-najgorsza aktorka
mój typ Edyta Herbuś drewno przez duże D, mój typ na...