Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kto dzisiaj oglądał ten widział ten wałek. Ostatni raz oglądałem ten teleturniej. Normalnie chory kraj, same przekręty.

Gilmore girls...uwielbiam ten serial.To w jaki sposob jest podany humor...i jak wiele mozna wziac dla siebie.
Serial nie tylko dla nastolatek.Jakis czas temu skonczylam ogladac ostatni 7 sezon i juz mi brakuje tych kobietek:)i tego miasteczka Stars Hollow...;niedoceniona gra aktorska Seana Gunn gral jako Kirk-swietny...

więcej

http://www.filmweb.pl/o40967/Jerry+Haleva
aktor co w całej karierze tylko Saddamów Husajnów gra.nieźle XD XD XD

Witam. Poszukuję wykonawcy i tytuł piosenki z reklamy heyah, chodzi o reklamę z esemesami za 0 zł. Proszę o pomoc.

wlasnie staram sie przypomniec sobie serial animowany (chyba rozgrywal sie w realiach sredeniowiecznych(dziwnie mi sie kojarzy z Robin Hoodem, w kazdym razie na pewno nie we wspolczenosci bo latali z mieczami i takimi tam), ktory ogladalam w dziecinstwie - musial leciec jakos w 1991-6 -pamietam tylko jedna z koncowych...

więcej

Kiedyś pamiętam oglądałem 2 seriale - raczej sporadycznie, ale utkwiły mi w pamięci. Niestety w ogóle nie mogę sobie przypomnieć ich tytułów.

Pierwszy z nich to chyba łatwy do odgadnięcia, sensacyjny - o strażakach, o strażakach w usa. Nie pamiętam tytułu, ale to było coś jak "zawód strażak" czy cuś takiego. Dosyć...

więcej

Pamięta może ktoś tytuł pewnego serialu, który kilka lat temu był emitowany na Polsacie? Opowiadał o dziwnej krainie rządzonej przez jakiegoś dyktatora, do której trafiały dzieci i nastolatki, które w normalnym świecie zapadały w śpiączkę. Od dawna staram się przypomnieć tytuł, ale bez skutku.

W jakim tytule i o czym byśćie chcieli obejrzeć nowe seriale?

- ulubiony bohater
- ulubione zwierzątko
- ulubiony rodzaj anime
wszystko co chcecie
Co jest dla was the best w anime !!

Jestem zafascynowana serialem zbuntowani czy ktos wie może gdzie moge przeczytac co bedzie dalej?????????????? Jakas dobra stronka:-) Pozdro