Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

mam pytanie w kturym odcinku isezonie była stszelanina w szkole kiedy dan zastszelił kitha(pogoda na miłość)

Co w Polsce robi jeszcze cenzura, ten relikt komunizmu? Wszystkie zagraniczne filmy tłumaczą mocno je zmiękczając, w szczególności mówię o przekleństwach. Po co? Aby dbać o nasze dobre wychowanie chyba. Do cholery ja lubię przekleństwa i jeśli reżyser włączył je do swojej wizji filmu to powinny tam być. Nawet Pitbull...

więcej

Chciałabym się dowiedzieć jakie są Wasze ulubione komedie?

Czy kiedykolwiek wytrwaliście do tego momentu przed telewizorem, by natknąć się na zakończenie nadawania jakieś stacji. Jeżeli tak to co się wtedy dzieje? Gaśnie obraz? Może jakiś napis typu "Dobranoc" :D ?
Ciekawy jestem!

nie wie ktoś jak się nazywa film w którym facet znajduje zeszyt na cmentarzu i od tej pory zaczynają go prześladować jacyś tajemniczy ludzie a następnie zamykają go w jakimś domu
z góry dziękuje

Czy orientujecie się może czy jakaś polska telewizja ma wykupionego Top Guna z Tomem Cruisem? Odkąd zobaczyłem go pierwszy raz chłopięciem będąc ciągle go wypatruję, ale jakoś nie mogę trafić.. ;/

fani tych programów Łączmy sie mi sie najbardziej podoba gwaizdy sie bawia w cyrku a wam?????

użytkownik usunięty

Wpiszcie programy na Mtv,które lubicie i te,które nie lubicie.

*Naznaczeni - To moim zdaniem najlepszy program na Mtv.Bardziej pasował by do kanału o sportach ekstremalnych ale do Mtv też pasuje.Fajnie jest popatrzeć jak zawodowcy i amatorzy coś sobie ranią.Nie jest to przyjemne ale można się czegoś nauczyć.Zawsze...

więcej

Zwracam się głównie do fanów Lindsay Lohan z pewną prośbą...znacie może jakikolwiek kontakt do Niej?To dla mnie ważne...będę bardzo wdzięczna!!!Z góry dzięki:*:*:*

Mam pytanie. W dzisiejszym newsie wspomniane jest, że na TVN7 będą leciały seriale Nip/Tuck i Six Feet Under. Wie ktoś może, które sezony?