Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

fani tych programów Łączmy sie mi sie najbardziej podoba gwaizdy sie bawia w cyrku a wam?????

użytkownik usunięty

Wpiszcie programy na Mtv,które lubicie i te,które nie lubicie.

*Naznaczeni - To moim zdaniem najlepszy program na Mtv.Bardziej pasował by do kanału o sportach ekstremalnych ale do Mtv też pasuje.Fajnie jest popatrzeć jak zawodowcy i amatorzy coś sobie ranią.Nie jest to przyjemne ale można się czegoś nauczyć.Zawsze...

więcej

Zwracam się głównie do fanów Lindsay Lohan z pewną prośbą...znacie może jakikolwiek kontakt do Niej?To dla mnie ważne...będę bardzo wdzięczna!!!Z góry dzięki:*:*:*

Mam pytanie. W dzisiejszym newsie wspomniane jest, że na TVN7 będą leciały seriale Nip/Tuck i Six Feet Under. Wie ktoś może, które sezony?

Włoska robota, Komornik, Jan Paweł II i wiele innych.

http://www.telepremiery.pl/?s=22%2F03%2F2008

Co myślicie o tegorocznej wiosennej ramówce świątecznej? Myślę, że mogliby się bardziej postarać:/

20 marca tj. w czwartek na tvp2 o 23:00 będzie film dokumentalny "Egzorcyzmy Anneliese Michael" czyli dla wszystkich zaznajomionych historia dziewczyny na podstwie, której życia nakręcono film "Egzorcyzmy Emily Rose".

jeśli ktoś zna tytuł piosenki z reklamy orange, tej o tańcu, bardzo proszę o pomoc.

Podczas tego odcinka ogladać mogliśmy eksperyment z bańkami mydlanymi, bańkami sporej wielkości, i właśnie podczas prezentacji tej kobiety w bańce wykorzystana była świetna piosenka. Czy ktoś zna może jej tytuł??
Pozdrawiam i z góry dziękuję:)

Witam mam prośbę do wszystkich fanów serialu Airwolf. Jak zapewne wiecie teraz w gazecie TVokey jest emitowany serial drużyna A jednak już teraz zaczęła się sonda co ma być emitowane później. Jak wiadomo jest kilka propozycji jednak ja zachęcam do głosowania na Airwolf ponieważ jest to jedyna metoda na uzyskanie tego...

więcej