Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

mam 13 odcinków 3 seri z napisami
jest o ucieczce Mikela z więziemia sony

Czy ktos wie cos o 3 sezonie??Ja akyualnie oglądam 2 ale jestem ciekawy:)

Film przeszył Cię na wskroś...
Poruszył do głębi...
Muzyka stworzyła niepowtarzalny nastrój, słuchasz jej idąc drogą,
w szkole, pracy... Czy jest taka muzyka? Taki film? Który do dnia dzisiejszego gości w Twoim sercu ? Lub odtwarzaczu mp3? A może muzyka wpłynęła w jakiś sposób na Twoje życie? Opisz to :) Podzielmy...

więcej

"muszkieterowie następne pokolenie" oglądałam to jakieś 2 lata temu na wakacjach.Dziś zaczełam szukać go w necie ale nigdzie nie ma nawet wzmianki.

Kiedy są powtórki magazynu "Co za tydzień" ???

Ogladałem NIEDAWNO to znaczy dzis "Truman show" i musze powiedziec ze film jest swietny ale te reklamy na Polsacie (i nie tylko) sa dołujące!!! Jak Reklama moze trwac przeszło 6 minut!!!Zaprzeproszeniem szlak człowieka trafia bo się przełącza po innych kanałach gubiąc wątek!!!Jedyny plus ze mozna fajke wypalic albo sie...

więcej

użytkownik usunięty

Dziś o 23.30 na "Ale Kino!" "Amerykański przyjaciel" Wima Wendersa. Świetny film warty polecenia! Ja nie odmówię i jeszcze raz go sobie przypomnę.

co sądzicie o tym serialu i o aktorach w nim grających

Poszukuje tytulu seriali:

Jeden z nich prawdopodobnie z koncowki lat 90tych, lecial na tvp1 lub tvp2, o mezczycnie ktory kazdego ranka dostaje gazeta na nastepny dzien i stara zapobiec sie wypadkom.

O dwoch amerykanskich policjantach, ze zwyklej sluzby, w takich niebieskich normalnych mundurach :P
Jeden z nich...

więcej

Jak widzę nasze rożne show w telewizji, to mnie krew zalewa!!! Dlaczego ludzie nie potrafią oceniać według zdolności, tylko według wyglądu? Przykład: wczorajszy odcinek "Jak oni śpiewają?". I co? Anna Janocha, która śpiewa jak nie powiem co, z notą 2,7 jest bezpieczna i nadal będziemy słuchać jej rzępolenia. A Joanna...

więcej