Bez kitu ta Agnieszka Dygant to nadaje się na granie takiej... tepej ale zabawnej ziomalinki... uuu...
Pytanie do tych, którzy oglądali angielską wersję emitowaną w PL - pamiętacie taką bajkę, w której był taki facet, nie wiem czy to pirat czy kto, miał blond albo popielate włosy związane w "kitkę" i złote kółko w uchu xD Pamiętam, że pływał pirackim statkiem i miał kobitę (lub przyjaciółkę) o bodaj czarnych włosach....
więcej
00:35 - 01:55 , TVP2 ,- ZAMACH (1959) - Jerzego Passendorfera
To najważniejszy film tego tygodnia.Emitowany był wielokrotnie jednakże zawsze o tej samej nocnej porze.Tym razem chyba nawet nieco wcześniej niż ostatnio.polecam bo to według mnie jeden z najlepszych polskich filmów.
Tu cos więcej o samym...
Pamiętam, że leciał w paśmie "ferie z jedynką", czy coś w tym stylu. Fabuła wyglądała mniej więcej tak: na Ziemię spadła sonda kosmiczna w okolicach domu jakiejś rodzinki i różne przedmioty z ich domu nabrały magiczne właściwości, np. po założeniu jednej koszulki stawało sie niewidzialnym, para butów sprawiała, że się...
więcej
Szukam serialu który leciał na tvn7, bądź jeszcze na tym przed tvn7 co było. Serial amerykański, typowy, komediowy.
Nie pamietam tytułu. Opowiadał o nastoletniej blondynce przy kości <szczupła nie była> pokazywał jej różne przygody w dązeniu do randki ze swoim wymarzionym facetem, który był kapitanem jakiejs...
Właściwie każdy nie lubi reklam, a że nasza kochana telewizja(zwłaszcza polsat) uwielbia reklamy jeszcze podgłaśniać to stają sie one tym bardziej nieznośne. Jakich reklam nienawidzicie, że po prostu macie ochotę przełączyć kanał lub co gorsze rozwalić telewizor. Ja nie znoszę reklam vizira, persila i pura. pozdrawiam
W sumie poczatek średnio ciekawy, ale potem całkiem ciekway. Nie przepadam co prawda za Calistą Flockhart - widać, że gra przerysowanej postaci jeszcze jej nie sprawiała trudności w Ally McBeal, ale tu jakby nieco drewniano (drewianie, drzewienno? ach ta deklinacja). Rachel Griffiths jak zwykle genialna, ale po jej...
Jestem fanem serialu Trans Formers Generation One (inne serie uznaję za nieudane) i mam do was kochani pewną prośbę, czy ktoś z was mógłby mi podać jakąś dobrą stronę na której mógłbym przeczytać streszczenia wszystkich czterech sezonów serialu, chodzi mi o stronę w wersji polskojęzycznej. Jeśli znacie to podajcie mi...
więcej
Z zaciekawieniem zajrzałem na stronę telemagazynu (http://www.telemagazyn.pl/) by zobaczyć co w przyszłym roku zaoferują stacje telewizyjne no i jak się pewnie domyślacie nie ma co liczyć na dobre filmy o przyzwoitych porach , ba ! nie ma w ogóle starych dobrych filmów
tzn.klasyki kina. Ta jakże jawna wrogość wobec...
W zasadzie to z tematyką serialu zetknąłęm się dopiero w kinie, na filmie pełnometrażowym. Muszę stwierdzić, że wyszedł im naprawdę nieźle, ale to w dużej mierze zasługa obsady..ale i pomysł jest ok. Wiejska sielanka, grupka "myślicieli" na ławce pod skpepem spożywczo - przemysłowym, proboszcz - moralizator, wójt...