Siemka!
Chciałabym się zapytać, czy ogólnie lubicie program Polsat i co o tym programie myślicie. Bo mi się wydaje, że ten program pomału schodzi na psy. Nie dość, że te reklamy w czasie filmów... to jeszcze nic tam nie leci. Cały czas to samo. Kiedyś to jeszcze było co tam pooglądać (np. "Jezioro Marzeń"; "Szkoła...
Szukam filmów gdzie były pokazane sceny bitewne okrętów z czasów średniowiecza, filmów o piratach itp, które zostały wyprodukowane do 2000 roku.
Prosiłbym o tytuły tych filmów.
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
To były smutne chwile dla polski. Przyznajcie jednak, czy jest coś w telewizji, co Was strasznie zdenerwowało z powodu żałoby? Nie został wyemitowany "Krzyk" i to mnie bardzo zdenerwowało...co ma horror do żałoby? Komedia-owszem-tu nie wypada, ale horror...???
Witam wszystkich.
Poszukuję filmu, który opowiadał chyba o Marsie lub innej planecie.
Na którą przybyli grupa ludzi. Pamiętam, że był w nich chłopiec, który chorował na jakaś chorobę. Na planecie były inne istoty podobne do ludzi, które mieszkały w ziemi i wychodzili z ziemi. Te istoty miały obroże na szyj, które...
13.02. 2005 został wyemitowany w TVN program "Rosyjska ruletka". Co o tym sądzicie? Czy to kolejny produkt nastawiony na szokowanie i przyciągnięcie widza za wszelką cenę, czy raczej ciekawy eksperyment pokazujący skomplikowanie ludzkiej psychiki?
witam szukam filmu o voodoo ktorego widzialem dosc dawno w tvp3 o takim kolesiu ktory za pomoca voodoo zostal ozywiony i kiedy slyszal muzyke szedl do skarbu. pod koniec filmu latal z harpunem w glowie i ciagnal jakis wuzek (wygladal jak taki troche walniety renifer):), niewiem jak sie nazywal ten film ale moze ktos z...
więcejSerial ten opowiadał o mężczyźnie, który z jednej strony był bardzo inteligentny i przebiegły, a z drugiej chory psychicznie. Pracował w pewnej firmie, w której dosłownie "po trupach" piął się po szczeblach kariery. Charakterystyczną sceną było to, że na końcu każdego odcinka główny bohater kładł się do kartonu i...
Zna ktoś to anime? Tak sobie pomyślałam, że w Polsce mało kto je kojarzy, więc może zapodam linki do paru openingów i endingów na zachętę(openingi są prawie jak zwiastuny). Anime powstaje na podstawie mangi, która jest naprawdę...