Nawet nie zgadniecie na jak dogodnym kanale ! Na TVP , no niestety po północy a raczej przed pierwszą w nocy minut pięć ale spokojnie (5.08.07) w niedzielę a przed filmem muzyka zespołu Dżem , myślę że to będzie wyjatkowa noc dla fanów Kurosawy i zespołu Dżem :)
Czy jest jakiś normalna gazeta z programem telewizyjnym w którym:
-Nie byłoby spoilerów dotyczących seriali w wywiadach i zdjęciach
-Nie byłoby porad na poziomie "Pani domu" czy innej przyjaciółki
-Sezony byłyby prawidłowo oznaczane np. Andromeda 2 (2), a nie
Andromeda(24)
-Nie byłoby po kilka razy powtarzających...
Co wybierzecie.Czy będzie to blisko trzygodzinny film antywojenny czy też antywestern ?
TVP1 22:30 Mściciel
TVP2 22:40 Łowca Jeleni
Oba filmy pokazywane są baardzo rzadko.Łowca ze względu na długość a Mściciel to sam nie wiem , chyba o nim po prostu zapomniano...
Szukam:
1. Leciał w połowie lat 90, graficznie był zbliżony do Dinozaurów i cadillaców, akcja działa się w przyszłości i dotyczyła walki w kosmosie, na usługach złych były gł. roboty.
2. Śmieszny serial które przedstawiał życie bobasów w pieluchach które żyły w mieście jak dorośli. Jeden miał problemy z piciem i...
Oglądnalem 1 sezon i jestem pod ogromnym wrazeniem. Serial jest wyrezyserowany i ankrecony w swietny sposob, fabula prosta choc bardzo inteligentna, a bohaterowie tego sie nie da opisac - tak barwne postaci :) Super! Gratuluje autorom i czekam na kolejny sezon.
Pamiętacie jak się nazywał taki serial dokumentalny co był tam taki gosciu z czarną brodą i włosami jako prowadzący i było przedstawiane z 10 historii o tematyce zjawisk paranormalnych i na końcu mowil, ktore to prawda,a ktore fałsz.
KTO LUBI OGLĄDAĆ SERIAL "ZBUNTOWANI" BO JA OD JAKIEGOŚ CZASU ZACZEŁAM TO OGLĄDAĆ I MI SIĘ BARDZO SPODOBAŁ..:)
Natknąłem się na reklamę kilku seriali jakie mają być emitowane w TVP2
i wśród nich jest kultowy już M.A.S.H.
Jak owiem się czegoś więcej to zamieszczę tu informację ale jest to pewna
informacja.Moż ebyć tak że wyemitują ten serial po emisji "Czterech pancernych" albo ... jak się dowiem to napiszę szerzej. :)