Zna ktoś to anime? Tak sobie pomyślałam, że w Polsce mało kto je kojarzy, więc może zapodam linki do paru openingów i endingów na zachętę(openingi są prawie jak zwiastuny). Anime powstaje na podstawie mangi, która jest naprawdę...
...o żabkach i o takim sumie.Nie moge sobie przypomniec tytułu a pamietam ją za małego bajtla.Pomóżcie jeśli wiecie.
kilka lat temu oglądałam w telewizji kultowy film produkcji hiszpańskie.Bohater przemieżal hiszpanie od południa aż po granice francuską uciekając przed mordercami mafji.czy ktoś wie jaki był tytuł tego filmu,bardzo mi na tym zależy
Czesc.
mam pytanie
na jakim kanale, kiedy i o ktorej leca gotowe na wszystko?
wszedzie szukam i nie umie znalezc :?/
Potrzebny mi link do piosenki z serialu "Szczury wodne", która pojawia się w dość osobistych lub trudnych chwilach Rachel Goldsteen. Nazywa się "GOLDIE`S THEME" i wykonuje ją Cathi Ogden. Początek brzmi tak:
"...Wake me when this game is over
I'm drowin'
Wake me when this game is over
Take me away..."
Bedę...
Witam... Jestem nowy na forum i nie zabardzo wiem w którym dziale uemiscić moją prosbe daltego wybaczcie mi jesli robie błąd pisząc tu.
Chciałbym byscie mi polecicli jakies filmy typu "Ali G In Da House", sądze ze mniej wiecej kazdy rozumie o co chodzi... ciągłe jaja, duzo smiechu, raperski styl itp to to co mnie...
Kiedyś leciał taki serial na TVP1 gdzies powiedzmy poczatek lat 90 do max 97, dokładnie nie pamietam mały byłem wtedy. Leciał on w niedziele z rana tak 9-11. Opowiadał on o jakimś młodym kolesiu co podrużuje w kosmosie, pożniej na jakiejś planecie wylądował, jakims takim statkiem podróżował, pożniej jacyś "piraci" go...
więcej
Oglądałam kiedyś taki horror w tvp, jakieś dwa lata conajwyżej, późno wieczorem, ale wyleciał mi tytuł. A może to thriller był. W każdym razie było tak, że spotkali się dwaj ludzie. Facet w średnim wieku - 1. i jakiś młodszy - 2.
Ten pierwszy miał ze sobą walizkę. Sprawiał wrażenie jakiegoś bankowca cy cuś....