Proszę o pomoc, czy wie ktoś jakim utworkiem zaczyna się 16 odcinek w szóstym sezonie kryminalne zagadki Las Vegas. Utwór jest super, ale nie mogę go znaleźć ;((((
Jeżeli znowu nie umrze ktoś wazny to : 19.01.08 od 22:35 - 0:20 na TVP1 zostanie wyemitowany bardzo ważny western w rezyserii Clinta Eastwooda , "Mściciel".Teraz pytanie : Czy Tomasz Beksiński robił tłumaczenie tego filmu ? Jeżeli robił i TVP nadała wcześniej z jego tekstem to będzie to bardzo ważny dzień dla...
Dziś o północy na "Ale Kino" "Barbarella" Vadima! Widziałem to tylko raz chyba z piętnaście lat temu. Koniecznie trzeba nadwyrężyć nocy!
Jakiś rok temu cieszyłem się że po latach rozpoczeto emisję "Gliniarza i prokuratora" wyemitowano te 5 sezonów i myślałem że koniec i dadzą coś nowego.Myliłem sie jednak.Rzopoczeto ponowną emisję od 1 odcinka.Obecnie nie wiem już po raz który ten serial leci w TVP2.Cóż od lutego znów będzie można go ogladać od...
Czekam z niecierpliwością aż "American" pojawi się w tv publicznej.
Macie może więcej informacji na ten temat?
Czy w ogóle się pojawi? Mniej więcej kiedy?
Pozdr.
Witam,mam wielka prosbe.Dawno temu byla reklama jakiegos wina lub szampana(juz nie pamietam dokladnie), i piosenka ta jest znana,ale za nic nie moge jej znalezc:( TO jest jakos po francusku lub wlosku i jest ona bardzo namietna,kojarzaca sie bardzo z sexem...Prosze,wie ktos moze o jaki uwor chodzi?
Był to serial obyczajowy nadawany niegdyś w TVP2 wczesnym popołudniem. Rzecz działa się na amerykańskim Południu, a bohaterkami były: czarnoskóra, samotna prawniczka (Renee) i jej biała przyjaciółka (mająca rodzinę pisarka-amatorka ? czy coś w tym stylu). W czasie opowiadanych epizodów były wtrącane retrospekcje z...
Niewiele pamiętam z tego filmu. Oglądałam go jakiś rok temu na TVP KULTURZE.Czarno-biały. Facet mówił do swojej kobiety "małpi pyszczku". Oglądałam go urywkami. Wzięli chyba ślub i on okazał się zadłużonym hazardzistą...Nie wiem czy ktoś się połapię o co mi chodzi...:D będę bardzo wdzięczna za pomoc...