Hej!!!Mam do Was pytanko. Czy znacie może tytuły wszystkich piosenek z ,,Gorzkiej zemsty"/,,Pasion de Gavilanes"?Jak tak to podajcie mi ich tytuły. Z góry Wam DZIĘKUJĘ!!!Pozdrawiam Pa
Być może ktoś z was wie: co Eva Longoria podała za odcinek? Był to pierwszy sezon "Gotowych na wszystko". Nigdzie nie mogę tego znaleźć.
przyznano nagrodę AFI dla Ala Pacino za całokształt ,i tak sobie pomyślałem,co będzie jak zabraknie tak "wielkiego" aktora jakim jest Pacino albo np.De Niro kto zajmie ich miejsce?
Czy ktoś zna tytuł serialu, który leciał kiedys na TVP1(chyba), opowiadał o rodzeństwie: chłopak i dziewczyna( poruszająca się na wózku inwalidzkim) poszukującym ojca. Przenosili się oni na zmianę w dawne, historyczne miejsca, do starożytnych cywilizacji i tam szukali jakiś wskazówek czy czegos. Z góry dzięki
Widziałem go jakieś 15 lat temu w bloku "Walt Disney Przedstawia". Chłopiec mieszkał w drewnianej chacie ze staruszkiem, chyba swoim dziadkiem. Jedyna scena, jaką pamiętam, to jak podczas kłótni dziadek rzucił naftową lampą powodując pożar swojego domu. Jakiś czas później dziadek zmarł, chłopiec uczestniczył w jego...
Szukam serialu który leciał coś koło 1997 roku w tvp1 o nastolatce która została skażona jakimiś chemikaliami i mogła zmienić się w taką kałużę wody:D Pamiętam tylko tyle,że serial produkował Nicoledeon.Pomóżcie:D
Hej!!!Mam do Was pytanko. Czy nacie może tytuły wszystkich piosenek z ,,Gorzkiej zemsty"/,,Pasion de Gavilanes"?Jak tak to podajcie mi ich tytuły. Z góry Wam DZIĘKUJĘ!!!Pozdrawiam Pa