Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam 3 pytania:
Czy od 5 października Tele 5 nada 3 sezon Andromedy czy też może powtórzy 1 i 2 sezon?

Kiedy AXN dokończy 5 sezon Andromedy (skończyli na nadaniu odc. 8, 31 Grudnia)?

Czy AXN nada 3 sezon 4400?

dla wszystkich którzy nie lubią Matrixa na pewno się spodoba

Radujmy się, tym, jakże ważnym wydarzeniem...
100 lat, 100 lat, niech żyją, żyją nam... A kto? Reklamy oczywiście.

.
dziś o 22:10 w tvp2 głośny film Gusa Van Santa pt "Słoń"

informuję o tym tylko dlatego ze filmweb pominął to w swoim programie tv, a jeśli ktos nie widzial to dosć wazna pozycja

pozdrawiam

j/w polecam i zapraszam bo jest to jedna z niewielu okazji kiedy ten film można zobaczyć.

opis: Przyszłość. Ludzie są podzieleni na dwie grupy: myślicieli, którzy stwarzają plany (ale nie wiedzą jak wszystko działa), oraz robotników, którzy wytwarzają (ale nie mają żadnej wizji). Są od siebie kompletnie...

Witam od pewnego czasu nurtują mnie dwa tytuły seriali/show. Pierwszy z nich leciał na discovery. Był coś w stylu "walk na wysypisku" ale były trzy drużyny i każda z nich budowała samóch czy jakoś tak a później konkurowały ze sobą np. grając nimi w kregle, w piłkę, walki sumo, i na końcu pamiętam że samochód...

Jak myślicie? Moim zdaniem Wojewódzki bije na głowę Majewskiego który swoje poczucie humoru opiera na głupocie.Poczucie humoru Wojewódzkiego jest związane z jego inteligencją którą niewątpliwie posiada dużą. Poza tym wojewódzki zaprasza do swojego programu ciekawsze osoby, ale to tylko moje zdanie. Ciekaw jestem...

28 września równo o północy, Jedynka pokaże oniryczny horror w reżyserii Neila Jordana ("Wywiad z wampirem") pt. "Towarzystwo wilków".

http://www.filmweb.pl/Towarzystwo+wilk%c3%b3w+1984+o+filmie,Film,id=31575

Gorąco polecam i zapewniam, że będzie na co popatrzeć. Wizualna strona filmu jest wprost olśniewająca....

więcej

j.w.

Witam Polecam ten serial Wojenny akcja super zrobiony opowiadający o losach żołnierzy z jednostki do zadań specjalnych obejrzałem dwa sezony

Pierwszy 13 odcinków
Drugi 17 odcinków czy tyle było odcinków czy więcej??

Mam pytanko czy wiadomo kiedy będzie Trzeci sezon tego serialu??

Polecam każdemu ściągnicie...

więcej