Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam pytanie, czy wie ktoś co za kawałek leci w ostatnim odcinku 3 serii, podczas tańca na balu w szpitalu, kiedy Meredith i Sheperd gapią się na siebie(nie tańcząc ze sobą)? Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich wielbicieli serialu ;)

Nie wydaje się wam że Polsat bardzo szybko się rozwija?Coraz częściej premiery telewizyjne, lepsze moim zdaniem filmy, więcej transmisji sportowych, a przede wszystkim mniej reklam w czasie filmów.To moim zdaniem
spowoduje że więcej ludzi zacznie oglądać ten program.Wam też sie tak wydaje czy to tylko moje wrażenia?...

więcej

Nie wiem po co jest tv publiczna. W godzinach poranno-południowych można przez naszą tvp zamówić wspaniałe produkty, które odmienią nasze życie. Ocenę pozostawiam Wam.

Co sądzicie o poszczególnych uczestnikach?? Wiem że co najmniej połowie ten temat sie nie spodoba, bo macie dosyć Big Brothera, i to rozumiem:p ale zależy mi na szczerych odpowiedziach, bo jest tam mój znajomy,wiec piszcie;)
Pozdrawiam:*

http://www.filmweb.pl/user/916441/Fibby.html
Jej temat. Umieszczam tylko w...

więcej

Mam nadzieję ze mój temat nie zniknie szybko, bo nie wiem czy wybrałam dobry dział. Więc mój post kierowany głównie jest do osób, które oglądają czwartą edycję Big Brothera. Wiem ze nie jest was wiele, ale zapraszam Was serdecznie na mojego FWebowego bloga. Jestem ciekawa waszego zdania na temat uczestników i ogólnie...

więcej

Chodzi o serial "House M.D.". Jest to najlepszy serial jaki do tej pory widzialem na oczy. Moim zdaniem jest bez porównania lepszy od Lost, Prison break, Heroes, Ugly Betty, Friends i całej rzeszy seriali które przyszło mi kiedykolwiek oglądać. Śmiem twierdzić ze postać wykreowana przez Hugh Laurry'ego jest również...

mam pytanie czy ten film lecial kiedys w polskiej tv?? amoz eleci a ja o tym niewiem.jest moz ejakas mozliwosc obejrzenai tego serialu??

Kto z was zna ten serial, leci na kanale Comedy Central, z pozoru wydawał mi się głupi ale później strasznie się wciągnełem, czy ten serial wam się podoba czy nie, dlaczego polska stacja go nie nadaje?

Czy nie chcieliście się kiedyś dowiedzieć jakie będą dalsze losy bohaterów Twin Peaks? Czy nie byliście zawiedzeni, że dotąd nie powstał trzeci i następny sezon tego kultowego serialu? Czy nie chcieliście wiedzieć co stanie się z Agentem Cooperem, jaki wpływ będzie miał na niego Bob? Albo czy Leo zdoła utrzymać...

Potrzebuje tytul serialu (chyba USA ale klimacik byl w stylu Hawaii czy cos takiego) ktory lecial kiedys w tv. Wydaje mi sie ze główny bohater mial zawsze taka hawajska koszule. Miał też warkoczyk z tylu glowy. Aha i kiedy sie zaczynal i konczyl to mial taki motyw chyba pistoletu (bębenkowy taki). Z góry thx