Dobra... Jestem zrozpaczona i dlatego zdecydowałam sie to napisać. Od 1 miesiąca szukam nazwy pewnego serialu wyswietlanego kiedys na tvp1 lub 2. Było to albo w 2001, 2002 lub w 2003 roku. Mało z tego serialu pamiętam no może to że wiara chodziła tam ubrana jak w średniowieczu i chodziło o to ze taki gościu trup...
wiecie jak nazywa sie ta piosenka z reklamy orange tej nowej, co ludzie na ulicy usypują ten obraz pomaranczowo czarno biały??
Czy ktos to ostatnio ogladal ? Na animal planet ? Chcialbym wiedziec czy Simba przezyl ? Moze ktos wie
Już w tym tygodniu w TV do obejrzenia jeden z najbardziej niedocenionych filmów lat 90.
http://www.filmweb.pl/Boogie+Nights+1997+o+filmie,Film,id=19
Jakis czas temu na tvn7 lub tvn, leciał film o amerykańskim polcjancie który miał psa pitbulla, i zamieszkał w lonynie,chociaz pochodził ze usa mial tez fajna współlokatorke, która była jednoczesnie włascicielka jego mieszkania,jego partnerem był jakis blondyn a przełożonego grał ciemnoskory aktor,cała akcja działa sie...
więcej
LOST - Sezon 3 na DVD w Polsce już w ... listopadzie !!!
Ogromnie jestem zaskoczony takim impetem z jakim Imperial spieszy się z wydawaniem serialu LOST , no bo we wrześniu mieliśmy premierę sezonu 2 wraz z dodatkami (tu też mnie zaskoczyli !) a patrzę dziś w zapowiedzi wydawnicze i ... a sami zobaczcie ! Bo jeszcze...