Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Mozecie podac tytuly filmow o mlodziezy, czyli takich w stylu "American Pie" czy "Dziewczyna z sąsiedztwa". Interesuje mnie wszystkie gatunki, od komedii po horrory ;). Z gory dzieki

"Szczęście na raty"!

użytkownik usunięty

Dzisiaj o 22.05 "Szczęście na raty" Zhang'a Yimou. Myślę, że się nie zawiodę, jak nie zawiodłem się na innych filmach Chińczyka. I wcześniej "Inspektor Morgan prowadzi śledztwo" Losey'a. Oba filmy dla mnie nieznane.

..sprawdzam ramówkę na środowy wieczór:

.SZÓSTY DZIEŃ ze Shwarzeneggerem - ok film, da się wyżyć nie brechtając się co i rusz ;P...

.i dopiero po przeczytaniu tego co znajduje się niżej, szlag mnie trafił...

.otóż jakiś debil niedość, że nakręcił serial do niesamowicie nudnego filmu jakim był ŚWIADEK KORONNY,...

więcej

Tej jesieni będzie toczył się krwawy bój o widza. Działa wytoczą TVP1 TVP2 TVN i POLSAT. Te cztery stacje będą transmitować będą różnego rodzaju programy rozrywkowe. I teraz powstaje pytanie co Wy będziecie jesienią oglądać?

szukam piosenki ktora leci w tle reklamy orange (internet). To jest chyba angielska wersja piosenki Reni Jusis "Kiedyś Cię znajdę". Wiecie kto to śpiewa i jaki jest tytuł?? z góry wielkie dzieki, nigdzie nie moge tego znaleźć;p
pozdr:)

Dzisiaj, tj. 18 sierpnia na TVP Kultura o 20:30 ma lecieć jakiś horror pod tytułem "Nang nak" produkcji tajlandzkiej z 1999 roku. Wiecej o filmie tutaj: http://www.filmweb.pl/Nang+nak+1999+o+filmie,Film,id=138444
Kto sie skusi ? Ja może tak, chociaż nie wiem jeszcze.

Prison Break, Lost, Kryminalne zagadki Las Vegas

mam już dość tych egoistycznych stacji telewizyjnych, które nie zwracają uwagi na widzów tylko puszczają przereklamowane, stare, nudne seriale,i filmy, które np. tydzień wcześniej były na innej stacji tv. powtórki są w ramówce od rana do samego wieczora!!!! co chwilą przerywają te nowe seriale które emitują po godzinie...

więcej

Szkuma piosenki na temat skazanego na śnierć. Moja siostra widziała do niej teledysk na vivie. Jeżeli ktoś zna jej tytuł prosze podajcie mi go.

na wzór "Opowieści z krypty" czy "Masters of horror". Chodzi mi o serial w którym każdy odcinek tworzy oddzielną historię. Zgóry wielkie dzięki