Nawet w najgorszych koszmarach nie podejrzewalem, ze zobacze cos takiego. Jestem wlasnie na wczasach na Slowacji [dlatego tez nie uzywam polskich znakow], wczoraj wlaczylem telewizor w hotelu, patrze a tu polska telewizja "tele 5", o ktorej istnieniu nie mialem nawet pojecia. Po godzinie ogladania myslalem, ze szlag...
więcej
Witam,
mam nastepującą prośbę, czy ktoś mógłby mi przybliżyć jaka rolę w tworzeniu filmu odgrywa producent wykonawczy. Chodzi mi o to jaki jest zakres jego zadań i jaki ma wpływ na końcowy kształt filmu i o czym decyduje. uprzejmie proszę o konkretne odpowiedzi lub adres gdzie mógłbym o tym poczytać, z góry dziekuje...
Kiedyś zbirałem nakrętki z napojów "owita", może pamiętacie. Ale dziś to już takich konkursów nie ma. Pamiętam, że jak wysłałem jedną taką nakrętkę, to wygrałem emisję jakiegoś serialu w przedziale 1998-2000 rok - góra 30-odcinkowego. pamiętam jaką mi to frajdę zrobiło, jak się potem w kalsie chwaliłęm kolegom. Mniam....
więcejWitam. Mozecie podac tytuly filmow o mlodziezy, czyli takich w stylu "American Pie" czy "Dziewczyna z sąsiedztwa". Interesuje mnie wszystkie gatunki, od komedii po horrory ;). Z gory dzieki
Dzisiaj o 22.05 "Szczęście na raty" Zhang'a Yimou. Myślę, że się nie zawiodę, jak nie zawiodłem się na innych filmach Chińczyka. I wcześniej "Inspektor Morgan prowadzi śledztwo" Losey'a. Oba filmy dla mnie nieznane.
..sprawdzam ramówkę na środowy wieczór:
.SZÓSTY DZIEŃ ze Shwarzeneggerem - ok film, da się wyżyć nie brechtając się co i rusz ;P...
.i dopiero po przeczytaniu tego co znajduje się niżej, szlag mnie trafił...
.otóż jakiś debil niedość, że nakręcił serial do niesamowicie nudnego filmu jakim był ŚWIADEK KORONNY,...
Tej jesieni będzie toczył się krwawy bój o widza. Działa wytoczą TVP1 TVP2 TVN i POLSAT. Te cztery stacje będą transmitować będą różnego rodzaju programy rozrywkowe. I teraz powstaje pytanie co Wy będziecie jesienią oglądać?