Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

co polecacie na dziś w tv? (propozycje z wszystkich kanałów podawać !)

W redakcji gazety "Przekrój" wyniknęła propozycja, by wydawać jedną serię MP w co czwartym numerze tygodnika. ale pomysł ten przegrał z serią filmów, które zrobiły furorę w cannes.
Jedynym problemem było to, że stwierdzono iż Monty Python jest "taki niszowy" i nikt go nie kupi.

czy zgadzacie się z tym? A może...

Serial opowiadał o facecie, który w katastrofie samolotu stracił żonę i córkę. Potem opiekował się dziewczynką, która miała nadprzyrodzone zdolności (potrafiła uzdrawiać). Dziewczynka razem z jakąś lekarką uciekła z laboratorium i we trójkę się ukrywali (chyba w domku na jeziorem).
Serial miał chyba 4 odcinki. Leciał...

więcej

Ktora para jest Waszym faworytem?

Chodzi mi głównie o podobne filmy z 2wojny światowej to jest o gettach,o żydach,obozach itp.

Dzisiaj w telewizorni.

użytkownik usunięty

Dziś o 22.10 na TVN7 "Pieskie popołudnie" Lumeta. O 20.00 na ALE KINO! "Kochankowie Marii" Konczałowskiego. I o 22.00 "Niespotykane męstwo" - dla miłośników szmir na (oczywiście! A gdzież by indziej!) POLSACIE!

która spotykała sie z dwoma facetami na raz Gdy wszytsko wychodzi na jaw wszyscy troje postanawiają być razem i zamieszkuja w jednym mieszkaniu. Nic więcej nie pamiętam oprócz sceny w której dziwczyna przekonuje swoich "chlopaków" by sie pocałowali ... Moze ktoś oglądał i wie co to za film?

Ostatnio oglądałam film pod tytułem "Czekolada". Był naprawdę bardzo interesujący i całkowicie pochłonął moją uwagę. Niestety, jako młodociany kinomaniak nie mam zupełnej niezależności, jeśli chodzi o oglądanie telewizora do późnej nocy:/ Byłabym wdzięczna, gdyby ktoś napisał mi, jak skończyła się historia Vianne i jej...

więcej

Zna ktoś może tytuł piosenki z reklamy Fiata Linea?

...długo się nad tym zastanawiałem, długo... bardzo długo... jaki jest najgorszy kanał w TV?... jest to właściwie ważna sprawa dla wszystkich Polaków, dla mniejszości narodowych i dla nielegalnych emigrantów... no bo jaki jest?... osobiście przez długi czas upierałem się przy TVNie, ale wtedy nie miałem Polsatu... i...

więcej