Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

...groza powraca!... śmierć, zniszczenie, strach... już niedługo... w tą środę... na TVP 2... o godzinie 19:55
GODZILLA KONTRA KRÓL GIDORAH
...film uważany za jeden z najlepszych (jeśli nie najlepszy) spośród wszystkich filmów o tym zmutowanym potworze... Królu Potworów...
...ja polecam... choćby dlatego, że...

...lada dzień zacznie się nowy tydzień...przejżałem program i za wiele ciekawego nie widziałem...dlatego mam taką propozycję...
niech każdy dobry użytkownik poleci mi jakiś film na ten tydzień...
wiem tylko,że w środę na TVN jest "Zapach Kobiety"...
a co z pozostałymi dniami?

Cze!!! Organizuje konkurs: o to jego treść:

odpowiedźcie nato krutkie pytanie po prostu chodzi o seriale. Które najbardziejlubicie??

- komediowe,
- romantyczne,
- fantastyczne,
- sportowe,
- wszystkie,
- żadne,

Czekam na wszystkie odpowiedzi

dziś w tv "Rebeka" samego mistrza filmu tv4:14.00
a także "Dziewiąte Wrota" Polańskiego

bo LOST się skończyło i trza by było zapchać dziurę. a najlepiej by sie oglądało od Sezonu 1 i odcinka 1.

http://www.filmweb.pl/Oprah+Winfrey,filmografia,Person,id=9013
Jej program ma w Stanach taką oglądalność, że jakby wszyscy Polacy (łącznie z mężczyznami) w ciągu 18 miesięcy urodzili po dwoje dzieci, to i tak Oprah miałaby większą oglądalność niż my Polacy razem wzięci. A ja nawet nie wiem co ona robi w tym swoim...

Obecnie oferta TVP skierowana jest do emerytów bądź ludzi przed emeryturą.10 lat temu TVP2 to był całkiem przyzwoity kanał , obecnie to TVP2 nie da się oglądać.Dla dzieci w ciągu tygodnia generują po 10-20 minut , dawniej były to ok. 4 godziny dziennie !!!! , pomijam już to że zlikwidowano blok Kino bez rodziców i...

Zna ktoś piosenke, którą wykorzystano w reklamie fiata linei?
Dzieki z góry:)

Kto jeszcze nie widział, niech zasiądzie dzisiejszej nocy. Nawet kosztem niewyspania. Warto!