To już dzisiaj ! ( 11.06.2007)
Jutro nadejdzie wielki dzień dla fanów tego serialu który swego czasu był u nas naprawdę popularny wśród ówczesnej młodzieży ;)
Ci którzy chcą zobaczyć o czym to serial i czemu była na niego taka histeria oraz marketing będą mieli okazję się przekonać już dziś o godzinie 15.40 na...
Pisałem o tym już setki razy, nawet LaughJoy niedawno założył podobny temat. Chodzi mi o naszą kochaną telewizję. Otóż w dzisiejszym Dzienniku przeczytałem artykuł o nowym przedsięwzięciu TVP o nazwie "Przebojowa noc" Pomysłodawcą a zarazem prowadzącym będzie Janusz Józefowicz. Główną gwiązdą z kolei będzie uwaga!...
Niedziela 12.08.06 :
Polsat:
Alvarez Kelly 12:50
Zabijaka! Zabijaka! 15:05
TVP1
Ballada o Cable'u Hogue'u 13:35
Kolekcja kinomana: Cały ten zgiełk 0:20 :(
TVP2
Zabawna buzia 12:10
Czułe słówka 21:10
a za tydzień ... :
TVP2
Okno na podwórze 12:05
TVP1
Poszukiwacze 13:35
Polsat
15:10 do Yumy ......
Pamiętam, że był emitowany jakieś 10 lat temu na Polsacie gdzieś w okolicach godzin 14-17 (wydaje mi się nawet, że to była godzina 16:30). W każdym razie serial opowiadał o dzieciach i nastolatkach, które zapadły w śpiączkę i przeniosły się w jakiś dziwny, postapokaliptyczny świat. Wszystko to wyglądało jakby to była...
więcejSłyszałem różne plotki i pogłoski ale wydaje mi się że narazie o trzecim sezonie możemy zapomnieć bo chyba reżyserowi zabraknie pomysłów:P No ale jak narazie to do końca drugiego sezonu jeszcze 4odcinki(jeśli ktoś jest na bieżąco:))więc zobaczymy jakie będzie zakończenie..,a może wcale go niebędzie jeszcze???czekam z...
więcejczy ktos oglada ten film????? jak tak to plis napiszcie co o nim sadzicie... mi sie bardzo podoba i chciala bym uzyskac inne oceny tego filmu!!!!!
witam Was...wczoraj, czyli 5 sierpnia, zakończył się serial "Inwazja" ( "Invasion"), który był emitowany na TVN7...mam pytanie dotyczącego tego własnie serialu...czy orientujecie się może czy będa dalsze odcinki tego serialu?? to dla mnie wazne....prosze odpiscie...pozdrawiam
Witam,
Od jakiegos czasu pilnie poszukuję serialu Siedlisko (http://www.filmweb.pl/Film?id =9524), interesuje mnie wszelaka forma (VCD,DVD,Divx, wszystko jedno), jednak najlepszym rozwiązaniem byłaby wersja DVD, czy wogóle ktos wie czy ten serial został wydany poza TV? Przynajmniej miałbym motywację do...