Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

prowadzicie jakies blogi poświecone filmom, aktorom itp. to zareklamuijcie tutaj, chetnie zajrze

Czy ktoś może ma telewizje z TP SA ? Bo została ona nam zaproponowana i zastanawiam się czy jest to warte coś czy tez nie i czy daje porządny odbiór programów czy może bywają z tym jakieś problemy? Jutro idę do nich się czegoś na ten temat dowiedzieć ale najpierw pytam o wasze opinie jako uzytkowników tej...

Przegladajac dzisiaj galerie na wp natknąłem się na takie zdjontko

http://kobieta.wp.pl/gid,8962315,img,8962320,kat,26405,galeriazdjecie.html?T%5Bp age%5D=12

pomijajac juz ta kwadratową meską twasz i te bary dwa razy szersze od bioder wychodzi na to że Edyta ma mała tajemnice

Wygląda to na zwykłe męskie nażady...

więcej

za: http://www.cyfraplus.pl/cgi-bin/cyf/index/full/TV1-200707090025

informuje, przypominam, budze.

Atak na World Trade Center

użytkownik usunięty

Mój Boże. Kilka godzin temu usłyszałem o tym, co się dzieje w Ameryce i cały czas nie mogę się otrząsnąć. Teraz terroryści nie znają już żadnych granic. Groźba zrzucenia przez nich atomówki, io ile kiedykolwiek taką wysuną, jest dla mnie, po dzisiejszych wydarzeniach całkiem realna.
Z drugiej jednak strony zobaczcie,...

więcej

Dlaczego dobre filmy puszczane są w telewizji dopiero po 22.00. W normalnych porach na ekranach telewizorów królują seriale, telenowele, showy i teleturnirje. A ja mam trochę wolnego czasu od nauki, i chciałbym coś obejrzeć? Nici z tego. Dobry film jest, np. na 1TV i 2TV*. Ale jest tak późno, że oglądanie go nie...

Co lepsze Magda M czy 13 Posterunek...ja wolę 13 posterunek...ale nie wiem jak wy...hehe...przynajmniej 13 p. jest śmieszny, a Magda M smutne...to bardziej dla smutasów...a ja jestem optymistycznym człowiekiem, a wy jak uważacie...? co lepsze?

Nasza A.B.C.-Alicja Bachleda-Curuś- była w Cannes 2007 ;] Mam proźbe, czy ma ktoś foto jej na czerwonym dywanie ;] albo moze wie ktoś gdzie moge takowe znaleźć ;p??

pzdr

Będzie 4 sezon LOST.

użytkownik usunięty

Władze ABC postanowiły o nakręceniu kolejnego sezonu "Zagubionych" mimo tego że zanotowano spadek ogladalności , decyzję tą zatwierdzono ponieważ
Zagubieni wciąż cieszą się dużą popularnością.

Info z wp.pl

Tak tylko śmiać się czy płakać bo serial zamiast odejść z honorem podobno coraz bardziej zaczyna...

Kiedy chcę założyć temat na swoim blogu wyskakuje mi komunikat:

HTTP ERROR: 500

Request processing failed; nested exception is java.lang.NullPointerException

RequestURI=/blog/entry/new

Co z tym zrobić?

Dzięki z góry za pomoc:)