Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Trzeba obejrzeć prastare istoty. A o 23.30 na TVP2 ,,Klątwa Ju-On" (kto nie widział, przed telewizor).

Kiedy na tvp2 pojawią się LOST 3 ?
Wiem, że leci to już od dość dawna na AXN, ale za późno sie zorientowałam i nie chce tego oglądać tak od połowy (o ile nadal to jeszcze leci)

A czy ktoś zna piosenkę z reklamy telewizorów lcd Sony Bravia ?

To, że seriale w jakims stopniu tworzą telewizję jest wiadome nie od dziś.
Na tym forum jest temat o polskich Malinach serialowych, ale jeżeli potrafimy dostrzec coś złego to potrafmy znaleść coś dobrego, a i takie rzeczy w polskiej telewizji sa.

Tak więc zabawmy się w polskie nagrody Emmy. Proponyje podejść do...

Jak nazywal sie serial gdzie policja jezdzila na rowerach po plazy ???

POszukije serialu który był o człowieku który podróżował w przyszłości i miał tam jakieś zadania.Pamiętam że wiednym odcinku miał być zabójcom Kennediego.

pliss podajcie tytul....wiem ze to jakas stara znana piosenka ale nieznam tytulu ...

"Ojciec chrzestny" w TV !!!

użytkownik usunięty

Jak łatwo się domyślić na kanale z mnóstwem zbędnych reklam , na TVN-ie
w środę 25.07.07 o godzinie 20.55 do 0.30 a gdy film się skończy można jeszcze rzucić okiem na drugą połowę "Pewnego razu na dzikim zachodzie" na TVP2 , więcej szczegółów na temat tego filmu na forum "Pewnego razu na dzikim zachodzie".Pzdr.

serial dla dzieci/mlodziezy...niestety jedyne co pamietam to jakiegos starego dziadka ktory mieszkal w opuszczonej lodzi/kutrze...anyone? :P

loopsky

1.Najgorszy serial- "Sąsiedzi", "Lokatorzy", "Złotopolscy
2.Najgorszy tasiemiec- "Złotopolscy"
3.Najgorszy shit, którego niema już w emisji- "Graczykowie", "Buła i spóła"
4.Najgorszy aktor- Piotr Cyrwus, Rafał Królikowski
5.Najgorsza aktorka- zdecydowanie Małgorzata Lewińska
6.Najgorszy scenariusz (głupawe i...