Polsat stara się pokazywać kino trochę ambitne ale bardzo Hollywodzkie
wczoraj : "Tora ! Tora ! Tora" ; dziś "Stalowe magnolie" no a jutro ...
"Zemsta frajerów" i nie wiem co sądzić o tych co odpowiadają za ramówkę bo z jednej strony emitują te kilka cenionych filmów a z drugiej gniot , po co ? by wypośrodkować ? W...
Przepraszam, jeżeli ktoś się zdenerwuje czy coś w tym stylu, bo pewnie nie lubicie gdy ktoś dodaje taki temat, ale mam problem.
Otóż szukam filmu, dokladnie to jak nazywa sie chłopak który w nim grał, ale z tym sobie poradzę tylko musze mieć tytuł. Film jest o tym że dwóch braci lapie jakieś mityczne stwory/biblijne...
Dnia 11.03.2007 o godzinie 11.20 na kanale Polsat zostanie wyemitowana pełnometrażowa wersja serialu Kacze Opowieści , serialu już kultowego mimo tego że TVP wyemitowała go tylko raz a przez blisko 15 przleżał w archiwum i obecnie emitowany jest na mini mini ale z nowym dubbingiem który jest fatalny.Każdy kto lubi...
jak sie nazywal taki francuski serial, ktory niedawno byl eminowany na tvp2? opowiadal o dziewietnastowiecznej plantacji, gdzie francuzi osiedlaja sie i zyja wraz z tubylcami, ktorych wykorzystuja jako swocih niewolnikow... ktos zna tytul ?
może wie ktoś jak nosi tytuł końcowa piosenka z tego serialu spiewa ją jakis facet w długich włosach z mała dziewczynka główna aktorka malego pokolenia z tego serialu jeśli ktoś wie prosze by odpisał niezwłocznie męcze sie bowiem bo niemoge nic na ten temat znaleźć . Oni tę piosenke śpiewają do chorych dzieci małych,...
więcejczesc jestem tu nowa wiec wybaczcie jak cos jest nie tak... ;) a wiec nie pamietam tytulu filmu ani aktorki ktora w nim wytepowala w glownej roli... bylo mniej wiecej cos takiego : dziewczyna mieszkala w bloku a jej sasiadem byl przystojny chlopak z ktorym sie codzinennie klocila caly czas sobie na zlosc robili to jej...
więcej
Jaki serial chcielibyście zobaczyć na podstawie dowolnego filmu ? Podajcie trzy tytuły
Moje propozycje
1. Szklana Pułapka
2. Niezniszczalny
3. Leon Zawodowiec
Mam parę propozycji ale mozecie dodawac swoje:
Pierwsza milosc, M jak milosc, Tango z aniolem(boze jakie to gowno!)
Niech Kazdy zaproponuje tzrech pretendentow do roli Najbardziej Debilnego serialu!!
może wie ktoś jak nosi tytuł końcowa piosenka z tego serialu spiewa ją jakis facet w długich włosach z mała dziewczynka główna aktorka malego pokolenia z tego serialu jeśli ktoś wie prosze by odpisał niezwłocznie męcze sie bowiem bo niemoge nic na ten temat znaleźć . Oni tę piosenke śpiewają do chorych dzieci małych,...
więcej