Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Słyszałem różne plotki i pogłoski ale wydaje mi się że narazie o trzecim sezonie możemy zapomnieć bo chyba reżyserowi zabraknie pomysłów:P No ale jak narazie to do końca drugiego sezonu jeszcze 4odcinki(jeśli ktoś jest na bieżąco:))więc zobaczymy jakie będzie zakończenie..,a może wcale go niebędzie jeszcze???czekam z...

więcej

czy ktos oglada ten film????? jak tak to plis napiszcie co o nim sadzicie... mi sie bardzo podoba i chciala bym uzyskac inne oceny tego filmu!!!!!

witam Was...wczoraj, czyli 5 sierpnia, zakończył się serial "Inwazja" ( "Invasion"), który był emitowany na TVN7...mam pytanie dotyczącego tego własnie serialu...czy orientujecie się może czy będa dalsze odcinki tego serialu?? to dla mnie wazne....prosze odpiscie...pozdrawiam

Witam,

Od jakiegos czasu pilnie poszukuję serialu Siedlisko (http://www.filmweb.pl/Film?id =9524), interesuje mnie wszelaka forma (VCD,DVD,Divx, wszystko jedno), jednak najlepszym rozwiązaniem byłaby wersja DVD, czy wogóle ktos wie czy ten serial został wydany poza TV? Przynajmniej miałbym motywację do...

Napiszcie jakie gwiazdy hollywood chcieliście zobaczyć w serialu Skazany na śmierć

NIE PRZEGAPCIE

czy wie ktos kto rysuje rysunki peyton w serialu???Serial super!!!

Jak myślicie, które programy nowej ramówki osiągną sukces, a które będą totalną klapą. Oceńcie poniższe produkce w skali 1-10, gdzie 1 to totalna porażka, zdejmują program z anteny jeszcze przed końcem sezonu a 10 to absolutny rekord popularności, setki nagród i murowana kontynuacja w przyszłym sezonie. Mile widziane...

więcej

wie ktoś może z was co przygotowała dla widzów stacja TVP1 na wieczorne czwartki. Niedługo kończa sie Herosi więc co bedzie po nich. Słyszałem, że jesienia wróci LOST. Macie jakieś wiarygodne źródła. Chciałbym wiedzeć jeszcze co bedzie jak Lost sie skończy. Tu znowy problem. Mianowicie czytałem ale nie wiem gdzie że w...

więcej

ja tylko chcialem zapytac ilu z was uwaza serial pitbull za najlepszy polski serial? na mnie wrazenie zrobily szczegolnie dzwiek i ujecia a takze gra niektorych aktorow... wiekszosci aktorow. jest to chyba najprawdziwszy serial jaki widzialem, superrealistyczny.