Jaki serial chcielibyście zobaczyć na podstawie dowolnego filmu ? Podajcie trzy tytuły
Moje propozycje
1. Szklana Pułapka
2. Niezniszczalny
3. Leon Zawodowiec
Mam parę propozycji ale mozecie dodawac swoje:
Pierwsza milosc, M jak milosc, Tango z aniolem(boze jakie to gowno!)
Niech Kazdy zaproponuje tzrech pretendentow do roli Najbardziej Debilnego serialu!!
może wie ktoś jak nosi tytuł końcowa piosenka z tego serialu spiewa ją jakis facet w długich włosach z mała dziewczynka główna aktorka malego pokolenia z tego serialu jeśli ktoś wie prosze by odpisał niezwłocznie męcze sie bowiem bo niemoge nic na ten temat znaleźć . Oni tę piosenke śpiewają do chorych dzieci małych,...
więcej
Pojawiam się i znikam , więc póki jestem to zapodam termin emisji jednego z lepszych westernów :
19.08.07 ; 13:40 ; TVP1
Pzdr.
byc moze taki temat juz byl, jesli tak,to przepraszam ze sie powtarzam. W kazdym razie chcialam zapytac o wasz ulubiony animowany serial telewizyjny. Moje typy to South Park, Family Guy i Daria.
w związku z tragedią we francji wiekszość kanałów zmieniła swój program
wiecie może czy dziś o 00:20 na tvn7 bedzie film "las vegas parano" ????
Był już temat o polskich serialach na NIE, a ja chciałbym poruszyć kwestię seriali, które lubicie i które chcielibyście wyróżnić. Swoją drogą sądzę, że polska branża telewizyjna już od dobrych kilku lat powinna przyznawać swoje nagrody.
Proponuję, żeby wszyscy, którzy mają ochotę, rzetelnie wybrali spośród polskich...
Otóż serial ten leciał swego czasu na polsacie. Opowiadał o gościu ci się przenisił w czasie gdy wydarzeło sie coś złego. Ale mógł przenieść się tylko o 7 dni. Z góry dziękuje za pomoc.
to miło ze strony TVP że powtarza tego klasyka. zarwałem nockę na dwa odcinki. i było warto! super, może archaiczny trochę kryminał ogląda się rewelacyjnie. ten niepowtarzalny klimat Nowego Jorku lat 70. i niezapomniany Telly Savallas. inspektor Kojak - z szyderczym pewnym siebie uśmieszkiem, genialny, zawsze mający w...
więcej