Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

co wy wybierzecie ? a moze zaden z tych dwoch filmow

Szukam kopii tego filmu. Reżyser Robert Parrish. Produkcja 1969. Tytuł oryginalny "Journey to the Far Side of the Sun". Pomocy !!

Dopiero debiutuję na tej stronce, a już coś mi kurczę mówi, że zaraz podpadnę (przynajmniej sporej części tu obecnych) wypowiadając swoje zdanie...heh:/

Od jakiegoś czasu zastanawia mnie i odrobinę przeraża fakt, iż zdecydowana większość otaczających mnie bliższych lub dalszych osób maniakalnie (!) ogląda mnożące...

więcej

Jak byłam młodsza to oglądałam serial o takim nastolatku co był lekarzem, ale nie znam tytułu. Jak ktoś kojarzy ten serial to proszę napisać tytuł. Plz, plz.

ja chce mieć tą piosenkę z reklamy coca-coli

dzisiaj o 20:05 na TV 4 "Żandarm z st. Tropez" naprwawdę warto obejrzeć ten film !!.

W tym tygodniu, w czwartek w nocy na TVP 1 "Ran" Kurosawy czyli japońska wersja "Króla Leara" Szekspira. To już drugi film Kurosawy w tym miesiącu (niedawno TVP Kultura pokazała "Siedmiu samurajów).

Witam :) Szukam filmu o piłce nożnej w więzieniu. Film opowiada o piłkarzu, który sprzedając mecze, trafia do więzienia gdzie staje się kapitanem drużyny więźniów.Grają z drużyną klawiszy.Gra tam charakterystyczny bohater - "MNICH".Proszę o tytuł ^^ z góry dzięki

czyli lista niezapomnianych ról kobiecych w serialach
możecie dodawać swoje propozycje na moim blogu :)

Czy te seriale POLSAT puszcza od pierwszego odcinka na wakacje ?