Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hejka!
Jestem ciekawa jakie seriale najbardziej przypadły ci do gustu. Pisz co według ciebie jest najlepszym serialem , a ja na pewno odpisze. Możesz też pytać , radzić się ale i doradzać. czekam na komenty
pozdrówka
Kamilla
P.S Wstęp wzbroniony dla takich złośliwych osób jak Prakot !!!

Byla to seria opowiesci, ktore zaczynaly sie tak, ze opowiadal je starzec a pozniej przechodzily w film. Lecialo to w tv jak bylem maly, czyli podejrzewam, ze koniec 80 lat. Wiem, ze sralem wtedy w gacie ze strachu(oczywiscie w przenosni), jak to ogladalem. Pamietam odcinek, w ktorym kobieta, ktora nie mogla miec...

Głosujcie!

użytkownik usunięty

Zapraszam wszystkich na mojego bloga do głosowania na najlepszy pierwszy pocałunek w serialu. Dosłownie za chwilę jadę na wakacje i mam nadzieję, że jak wrócę za 2 tyg. to będzie trochę więcej głosów niż obecnie:)

Hejka. Bardzo proszę, jeśli ktoś wie co to za film..... komedia, dwaj murzyni przebierają się za blondynki-bliźniaczki... Może zna ktoś tytuł? Dzięki :-)

Staram sobie pryzpomniec tytuł serialu leciał chyba na FOX KIDS o 4 dzieciaków co w firmie komputerowej testowali gry pojawił ise im tam "przyjaciel" w postaci gadającego kleksa na monitoze ( sztuczna inteligencja puszczona w swiat przez właścicielke firmy) nie wiecie jaki mogł byc tytul serialu?? Kojarzy mi ise ze...

Jak podobało Wam się zakończenie trzeciego sezonu? Ja szczerze mówiąc jestem w w szoku i bardzo żal mi Charliego...
Myślicie, że coś się w końcu wyjaśni?

Pzdr.

Witam! Poszukuje od dłuższego czasu serialu MDs! Czy ktoś ma jakies info ,gdzie można go zdobyć itd?

Dziś obejrzał sobie 8 odcinków i serial przypadł mu do gustu;) Jak narazie 9/10:) A czy ,,przyjaciele" zaliczą awans na 10, zobaczymy za jakiś czas:)

Czy telewizja Tv4 skonczyla juz nadawanie tego serialu? Przeciez w najlepszym momencie oni powiedzieli STOP! czy ktos moze wie kiedy bedzie klejna czesc?

Dla fanów serialu FRIENDS - quiz pt. kto to powiedział:D

czy ktoś zgadnie który z serialowej szóstki wypowiedział to zdanie?

"Sometimes I wish I was a lesbien... Did I say that at laud?!":D