Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Mój Boże. Kilka godzin temu usłyszałem o tym, co się dzieje w Ameryce i cały czas nie mogę się otrząsnąć. Teraz terroryści nie znają już żadnych granic. Groźba zrzucenia przez nich atomówki, io ile kiedykolwiek taką wysuną, jest dla mnie, po dzisiejszych wydarzeniach całkiem realna.
Z drugiej jednak strony zobaczcie,...

więcej

Dlaczego dobre filmy puszczane są w telewizji dopiero po 22.00. W normalnych porach na ekranach telewizorów królują seriale, telenowele, showy i teleturnirje. A ja mam trochę wolnego czasu od nauki, i chciałbym coś obejrzeć? Nici z tego. Dobry film jest, np. na 1TV i 2TV*. Ale jest tak późno, że oglądanie go nie...

Co lepsze Magda M czy 13 Posterunek...ja wolę 13 posterunek...ale nie wiem jak wy...hehe...przynajmniej 13 p. jest śmieszny, a Magda M smutne...to bardziej dla smutasów...a ja jestem optymistycznym człowiekiem, a wy jak uważacie...? co lepsze?

Nasza A.B.C.-Alicja Bachleda-Curuś- była w Cannes 2007 ;] Mam proźbe, czy ma ktoś foto jej na czerwonym dywanie ;] albo moze wie ktoś gdzie moge takowe znaleźć ;p??

pzdr

użytkownik usunięty

Władze ABC postanowiły o nakręceniu kolejnego sezonu "Zagubionych" mimo tego że zanotowano spadek ogladalności , decyzję tą zatwierdzono ponieważ
Zagubieni wciąż cieszą się dużą popularnością.

Info z wp.pl

Tak tylko śmiać się czy płakać bo serial zamiast odejść z honorem podobno coraz bardziej zaczyna...

Kiedy chcę założyć temat na swoim blogu wyskakuje mi komunikat:

HTTP ERROR: 500

Request processing failed; nested exception is java.lang.NullPointerException

RequestURI=/blog/entry/new

Co z tym zrobić?

Dzięki z góry za pomoc:)

co wy wybierzecie ? a moze zaden z tych dwoch filmow

Szukam kopii tego filmu. Reżyser Robert Parrish. Produkcja 1969. Tytuł oryginalny "Journey to the Far Side of the Sun". Pomocy !!

Dopiero debiutuję na tej stronce, a już coś mi kurczę mówi, że zaraz podpadnę (przynajmniej sporej części tu obecnych) wypowiadając swoje zdanie...heh:/

Od jakiegoś czasu zastanawia mnie i odrobinę przeraża fakt, iż zdecydowana większość otaczających mnie bliższych lub dalszych osób maniakalnie (!) ogląda mnożące...

więcej

Jak byłam młodsza to oglądałam serial o takim nastolatku co był lekarzem, ale nie znam tytułu. Jak ktoś kojarzy ten serial to proszę napisać tytuł. Plz, plz.