Czy ktoś, kto to kupił mógłby mi powiedzieć, czy płyta ma tylko lektora czy też napisy z oryginalnym dźwiękiem??(nie tak ja w Bondzie co miesiąc?)
Z góry dziękuje :)
Ach jak cudownie płacić abonament, pędzić do okienka każdego miesiąca aby uiścic opłatę, wiedząc, że TVP karmi swych widzów tv-productions w stylu "Wulkan atakuje Niu Jork" "Burza stulecia plądruje Arizonę" gdzie absurdy stają się faktami naukowymi.
A w tv PULS, o tej samej porze, wieczorkiem, zgrozo! Program...
jak się nazywał ten serial co leciał na tv4 w soboty rano super był.
O dziewczynie takiej typowej latynosce która chciała zrobić kariere taneczną i chyba również chciała zostać piosenkarką
Prosze was jeśli ktoś zna ten serial to niech odpisze
cześć szukam tytułu filmu leciał kiedyś na tv4 około godziny 11:00 w soboty rano o dziewczynie która chciała zrobić kariere jako tancerka
Wspaniały serial tv o energicznym tańcu, Prosze pomuszcie
Leciał mniej-więcej za czasów Sailor Moon (ale nie pamiętam czy też na Polsacie). Opowiadał o dziewczynie, która żyła pod wodą (nieźle pływała, ale nie była syreną) i chyba nie pochodziła z Ziemi. Ludzie mieli swoje bazy pod wodą. Dziewczyna byłą zaprzyjaźniona z dwójką chłopców z tej bazy, jak i chyba orką. Szukała...
więcejProsze o pomoc wszystkich filmomaniakow:) Pare lat temu ogladalam w tv taki wzruszajacy film... Fabula mniej wiecej taka- Na wies przyjezdza mlody chlopak... Mieszkaja tam dwie siostry... I obie zakochuja sie w nim.... Kloca sie o niego i przez niego... Na koniec ten chlopak umiera:( Zostaje potracony przez traktor......
więcej
Którego showmana lubicie bardziej? Ja Majewskiego. A wy? Czekam na wasze opinie.
PS.: Mam nadzieję, że nie było jeszcze takiego tematu i że zamieściłam we właściwym dziale.
Pozdrowionka!
Jaki moze byc tytul filmu prezentowaneego w TV?
Glowny watek: zlodziejaszek probuje skompletowac kod do sejfu (skrytki), ktorego numery sa w partiach wytatuowane na zadkach kilku kobiet :-) (nawet u zakonnicy).
Czy ktos pamieta/kojarzy ten film ?