Czy ktoś zna, ew. czy jest gdzieś lista seriali, które nie weszły do produkcji, ale powstał i został wyemitowany odcinek pilotażowy. Np. 'Aquaman', 'Global frequency', 'Riverworld'. Ktoś zna więcej?
Mam wielką prośbę: czy mógłby ktos z was podać mi tytuł piosenki która leci w reklamie Fiata Bravo w telewizji? Gdy reklamują ten czerwony samochód, leci ładna piosenka...nie moge nigdzie znaleźć jej tytułu....Wie ktoś? Bardzo mi zależy.
Nie pozwólcie umrzeć i odejść w całkowite zapomnienie tej bajce! Któż z nas w dalekiej młodości nie oglądał z przejęciem tej bajki? Wraz z Madeline dorastaliśmy i się uczyliśmy. Poznawaliśmy jednocześnie Paryż.
http://www.filmweb.pl/Madeline+1993+o+filmie,Film,id=179161
A chcesz sobie ją przypomnieć? Wzruszyłeś/aś...
Czy ktoś, kto to kupił mógłby mi powiedzieć, czy płyta ma tylko lektora czy też napisy z oryginalnym dźwiękiem??(nie tak ja w Bondzie co miesiąc?)
Z góry dziękuje :)
Ach jak cudownie płacić abonament, pędzić do okienka każdego miesiąca aby uiścic opłatę, wiedząc, że TVP karmi swych widzów tv-productions w stylu "Wulkan atakuje Niu Jork" "Burza stulecia plądruje Arizonę" gdzie absurdy stają się faktami naukowymi.
A w tv PULS, o tej samej porze, wieczorkiem, zgrozo! Program...
jak się nazywał ten serial co leciał na tv4 w soboty rano super był.
O dziewczynie takiej typowej latynosce która chciała zrobić kariere taneczną i chyba również chciała zostać piosenkarką
Prosze was jeśli ktoś zna ten serial to niech odpisze
cześć szukam tytułu filmu leciał kiedyś na tv4 około godziny 11:00 w soboty rano o dziewczynie która chciała zrobić kariere jako tancerka
Wspaniały serial tv o energicznym tańcu, Prosze pomuszcie
Leciał mniej-więcej za czasów Sailor Moon (ale nie pamiętam czy też na Polsacie). Opowiadał o dziewczynie, która żyła pod wodą (nieźle pływała, ale nie była syreną) i chyba nie pochodziła z Ziemi. Ludzie mieli swoje bazy pod wodą. Dziewczyna byłą zaprzyjaźniona z dwójką chłopców z tej bazy, jak i chyba orką. Szukała...
więcej