mam na myśli głównie "Chirirdzy", "Kryminalne zagadki Las Vegas".
zamiast dbać o wysoką oglądalność o normalnych porach.
Mam prośbę jak się skończyli wczoraj "Chirurdzy"??????
Hej... mam prośbe... jesli ktos wie jaka była piosenka w dzisiejszym odcinku ktorą Monita spiewała w tym studiu nagrań i ktora leciała na koncu to czy ktoś mogłby podać tytuł bo jest swietna a ja nie moge znaleźć :( Bardzo bym prosiła :P Z gory dzieki jak ktoś odpisze ;););) PzDr :*:*:*
Robert Kubica na 3 miejscu po wyścigu we Włoszech na Torze Monza... Wyścig zakończył się zwycięstwem Michaela Schumachera (Ferrari). Na drugiej pozycji znalazł się Kimi Raikkonen (McLaren). Gratulacje dla Polaka... Miejmy nadzieje, że właśnie dzięki takim osobą jak Robert Kubica i Adam Małysz za 5-10 lat w skokach i...
więcej
Witam:)
nie wiem czy ktos to będzie pamiętał ale jakis czas temu, stosunkowo niedawno, na TVN 7 leciał dośc nowy serial, w ktorym głównymi bohaterkami były takie 4 panienki które razem pracowały w jakimś biurze chyba.
Jedna, jestem w 99% pewna, miala na imię Lola i była taką latynoską pięknością z glosem o...
odcinków Grzesznicy. Zapraszam.
Jeśli jeszcze ktoś nie wie to po Grzesznicy poleci Gorzka Zemsta. Zapraszam do dyskusji na temat tego serialu.
Czy ktoś zna, ew. czy jest gdzieś lista seriali, które nie weszły do produkcji, ale powstał i został wyemitowany odcinek pilotażowy. Np. 'Aquaman', 'Global frequency', 'Riverworld'. Ktoś zna więcej?
Mam wielką prośbę: czy mógłby ktos z was podać mi tytuł piosenki która leci w reklamie Fiata Bravo w telewizji? Gdy reklamują ten czerwony samochód, leci ładna piosenka...nie moge nigdzie znaleźć jej tytułu....Wie ktoś? Bardzo mi zależy.
Nie pozwólcie umrzeć i odejść w całkowite zapomnienie tej bajce! Któż z nas w dalekiej młodości nie oglądał z przejęciem tej bajki? Wraz z Madeline dorastaliśmy i się uczyliśmy. Poznawaliśmy jednocześnie Paryż.
http://www.filmweb.pl/Madeline+1993+o+filmie,Film,id=179161
A chcesz sobie ją przypomnieć? Wzruszyłeś/aś...