Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W sobotę na TVP Kultura o 11:15 "Dzisiejsze czasy" Chaplina, film WYBITNY.Nie można tego przegapić.

Szukam tytułu utworu, który został wykorzystany w reklamie łazienek firmy ROCA. Bardzo proszę o pomoc.

Obejrzałem dwa pierwsze odcinki serialu i jestem zawiedziony.
Sztuczna gra i na siłę robienie humoru przez pana Lindę jakoś nie mogę tego przyjąć.

Orientuje się ktoś może jaka muza i wykonawca leci w zajawce programu "amatorzy i kaskaderzy " na tvn turbo ?

Jak nazywa się piosenka z nowej reklamy pepsi

Hej na na nananana :D

,,Gang Olsena w potrzasku,, nota 9,45 - Klasyka duńskiej komedii.

jestem wielkim fanem jessiki pod względem talentu i ciała. chciałbym podzielić się moim zdaniem a także poznać opinie innych maniaków alby

Na rozluźnienie wielkanocnych napięć, tudzież czyichś mięśni gładkich przepełnionych brzuchów proponuję wstąpić tutaj i pooglądać!

Taki świeży i wesoły aspekt w skostniałych i szarych strukturach TV!
Miłego:)

http://wlatcymoch.com/news.php

od tygodnia sie nad tym glowie :) byl taki serial dla dzieci/mlodziezy,chyba angielski o dzieciakach, ktore przyjechaly na wakacje lub mieszkaly w takim domu starym i niedaleko tego domu byla taka jakby piaszczysta polana. na tej polanie byl taki lej piachu z ktorego wygrzebywal sie taki stworek piaskowego koloru i...

to jakiś kolejna wpadka w polsacie , czy ktoś wie gdzie można szybko ściągnąć pierwsze trzy odcinki ?