Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam tą świadomość że "Pancerni" byli emitowani blisko 30 razy i ostatnio zniknęli z ogólnodostępnych kanałów by znaleźć swoje miejsce na kanale kino Polska.Otóż od 6 maja 2007 r. Czterej pancerni będą emitowani na ... Polsacie , więc nalezy się spodziewać kilometrowych reklam , na pocieszenie są dwa odcinki , jeden po...

więcej

Czy ktos posiada ten serial? On jest kompletnie nieznany a widzialem pare odcinkow na canal+ i musze powiedziec ze lepszego humoru nie widzialem w tv, bohaterowie sa poprostu genialni. Szukalem na necie ale nie ma nic oprocz paru odcinkow 2 sezonu

Co o nich myślicie? Jak oceniacie ich zachowania?? Kiedy Magda i Piotr będą razem? Czy musi się jeszcze coś stać by tak było?
Jakie są wasze odczucia?

Magda M. - gdy Piotr przyjechał z USA Magda nadal go ignorowała, mówiąc mu o jego nieszczerości i nieufności wobec niego po tym, co zrobił. Dalej spotykała się z...

Jacyś fani...?

Kto uzupełnia ten program? Bo wykazuje się wielokrotną niedbałością. Np. w sobotę jest "Ja wam pokażę", a linku nie ma. I tak jest w wielu przypadkach. Może ktoś by przykuł do tego większą uwagę?

czy ktos moze zna tytul serialu komediowego ktory napewno byl emitowany przez ktoras z polskich telewizji. najprawdopodobniej policjant mieszkal w bylej remizie strazackiej przerobionej na mieszkanie, w ktorej oprocz tradycyjnej rurki strazackiej byla wielka glowa losia. na poczatku myslalem z e glownego bohatera gral...

więcej

leci albo leciała na niemieckim MTV, wiem że postacie to jakby kukiełki, i cały serial oparty był na rozmowach telefonicznych. dziękuję z góry za tytuł, jeżeli kojarzycie :}

Wiem że mam małe szanse na uzyskanie odpowiedzi, ale spróbować nie zawadzi. Próbowałem sam szukać ale nie znalazłem.
Pamiętam ze kiedyś dawno (a dla mnie dawno to jakieś 10 lat) był taki serial (anime chyba) który zawsze odglądałem. Z tego co pamiętam to ścigali sie tam różnymi samochodami (miały całą mase gadżetów...

więcej

Od niedawna posiadam telewizje "n" i nie mogę za bardzo się odnaleźć??!!
Jakie fajne programy można sotkac na Discovery (Channel, Civilisation itd.)czy na kanale Tvp Kultura??

Jeśli macie jakies wiadomości odnośnie tego, czy jakas stacja (mam na myśli TVP, TVN, POLSAT) wykupiła prawa do jakiegoś nowego serialowego hitu :)