Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

poszukuje filmu/serialu „Secret of the Sahara” (tajemnice sahary).
jeśli ktoś wie, gdzie go można zakupić, lub zdobyć z innego źródła (może ktoś ma), to prosił bym o jakieś info na adres: igendo@interia.pl

który ma góra 3 sezony bo nie trzeba będzie długo odrabia strat:) najlepiej jakiś komediowy ;)

Rewelacyjny serial kanadyjski emitowany w Polskim Comedy central.
Polecam każdemu, kto lubi ostre poczucie humoru.
POLECAM!!!

więc zakładam na najgorszą. Moje najbardziej znienawidzone reklamy:
-reklama pasków przyklejających sztuczne szczęki "corega"
-rekalama Ajax'u
-reklamy wszystkich proszków do prania

Wczoraj przeglądałem program TV , jak zwykle nic odkrywczego nie zauważyłem ale pożądnie się zdziwiłem gdy spostrzegłem że Milczenie owiec (wielokrotnie i nagminnie powtarzane przez TVP ) zostało wyemitowane o ... 21.00 !!!! ludzie to skandal ! tak spaczony film o tak wczesniej porze ?
Jak dotąd emitowano go...

Szukam pewnego amerykańskiego serialu emitowanego w TVP1 ok lat 1999-2003 nie pamiętam dokładnie... to był typowy amerykański serial, o grupie nastolatków z liceum, PAmiętam, że główną bohaterką była blondynka, miała przyjaciółkę murzynkę, oraz koleżankę o imieniu Amber (miała psa). Kojarzę kilka odcinków: np w jednym...

więcej

Zapraszam na www.muminki.forumer.pl , czyli najlesze forum w Polsce o tym mrożącym krew w żyłach japońskim horrorze!

Hyper (kanał o grach komputerowych, nowościach i mandze) zafundował nam małą niespodziankę - w sobotę br. będziemy mogli zobaczyć pełnometrażowe, dwa znane anime:
Fullmetal Alchemist: The Conqueror of Shambala
Origin: Spirits of the Past

Jest to całkiem niezła gratka dla fanów anime;
a dla tych, co lubią...

co sadzicie o tym serialu?? i czy ktos wie cos na temat ile seri lecialo w PL tv?? i ile jest wogole???

polsat juz zupelnie ich nie puszcza czy skonczyl sie s2? dobrze ze mamy internet :)