Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Fani serialu Desperate Housewives- gotowe na wszystko, ujawnijcie się. Chętnie poczytam ciekawe notki o filmie. I poodwiedzam blogi ?

serial opowiadał o rodzinie która jadać samochodem wpadła/zapadła się w czasie trzęsienia pod ziemie i znalazła sie w czasach dinozaurów
chodziło to dawno chyba na tvp2

Może trochę przesadzam i pewnie trochę marudzę, ale odnoszę niepokojące wrażenie, że ostatnio w TV nie ma już dobrych filmów, albo raczej: jest ich bardzo mało. Wiadomo, że nie każdy z was się ze mną zgodzi, co więcej zaraz będą złowrogie komentarze zawierające konkretne przykłady filmów które pojawią się w...

Rozumiem to że Magda M. spadła z pierwszego na dwudzieste bo czwarta seria to dno. Ale nie rozumiem czemu w pierwszej dziesiątce są tylko stare, bezsensowne seriale :O... Jak w ogóle można oglądać film/serial który powstał przed rokiem 1988... Przecież to same kiczowate seriale!!!

Jest to mój najleprzy serial który oglądam a takżę The oc są to seriale w moim guście

Jak uważacie lepszy jest prison break czy zagubieni...?? Dla mnnie lepszy jest prison break choć ma niewielką przewagę nad zagubionymi!!! :D

Magda M wraca!!:)) Super ... ciesze sie:))

Co myślicie o serialu "gwiazda od zaraz" emitowanym na Zig Zap-ie?? Prosze o komenty

Kto śpiewa w reklamie Pepsi? Czy to nie Clap Your Hands Say Yeah przypadkiem? Dręczy mnie to troszkę ;)

Od pewnego czasu szukam piosenki z reklamy iPlus .Wszystkich którzy znają tytuł błagam o pomoc . Jeśli znacie prosze prześlijcie mi tytuł na moją poczte sebas1s@o2.pl albo odpowiedzicie na forum .Pozdrowienia dla wszystkich czytających :-)