Moi drodzy wpadłem na wspaniały pomysł bo takie tylko miewamz że bede Wam streszczał kolejno odciski Grzesznicy, czyli Amarte es mi pecado. Ze względu na to że 13 odcinków już zostało wyemitowanych streszcze je za jednym razem! Zapraszam także do dyskusji na temat kolejnych części i czeste odwiedzanie mojego bloga....
skad jest to zdjecie?moze to zdjecie z ktorejs serii zrobione przez kolegow z planu?nie wyglad ono jednak tak...czyzby 3 seria?
zdjecie znajduje sie na www.hs1i2.blog.onet.pl pod tytułem postu czyzby 3 seria horoskopu smierci?
http://hs1i2.blog.onet.pl/2,ID193946398,index.html
od jakiegos czasu w TV leci nowa reklama Kinder Bueno z remixem nuty amandy lear, czy ktos wie jaki tytul albo kto zmixowal ta nute??
Film ktory leci dzis na TvN "Nikomu ani słowa" jest to film o Olsenkach a nie ten drugi nastapila pomyłka w waszym "programie TV"
ja juz koncze 2 sezon za pare dni czekam na ostatni 22 odc...po 16-17 myslalem ze moza ta przygoda braci i reszty sie juz skonczy na 22 odcinku a tu kurwa info w necie ze ma byc 3 sezon to to ja juz wiedzialem po 20 odcinku ze nie da rady tego skonczyc...podoba mi sie ten serial ale kolo co go stworzyl przesadzil na...
więcejSzukam odcinka. Chodzi o jeden w ktorym w jakims domu zyje kobieta z synami. Jeden z nich jest przykuty do jakiegos wozka i spedza czas pod lozkiem. Jest tam jakis motyw kazirodczy. Tylko tyle pamietam. Chodzi mi o tytul tego odcinka. Wiem ze to malo co napisalem ale moze komus sie cos skojarzy.