Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Rozumiem to że Magda M. spadła z pierwszego na dwudzieste bo czwarta seria to dno. Ale nie rozumiem czemu w pierwszej dziesiątce są tylko stare, bezsensowne seriale :O... Jak w ogóle można oglądać film/serial który powstał przed rokiem 1988... Przecież to same kiczowate seriale!!!

Jest to mój najleprzy serial który oglądam a takżę The oc są to seriale w moim guście

Jak uważacie lepszy jest prison break czy zagubieni...?? Dla mnnie lepszy jest prison break choć ma niewielką przewagę nad zagubionymi!!! :D

Magda M wraca!!:)) Super ... ciesze sie:))

Co myślicie o serialu "gwiazda od zaraz" emitowanym na Zig Zap-ie?? Prosze o komenty

Kto śpiewa w reklamie Pepsi? Czy to nie Clap Your Hands Say Yeah przypadkiem? Dręczy mnie to troszkę ;)

Od pewnego czasu szukam piosenki z reklamy iPlus .Wszystkich którzy znają tytuł błagam o pomoc . Jeśli znacie prosze prześlijcie mi tytuł na moją poczte sebas1s@o2.pl albo odpowiedzicie na forum .Pozdrowienia dla wszystkich czytających :-)

Mam tą świadomość że "Pancerni" byli emitowani blisko 30 razy i ostatnio zniknęli z ogólnodostępnych kanałów by znaleźć swoje miejsce na kanale kino Polska.Otóż od 6 maja 2007 r. Czterej pancerni będą emitowani na ... Polsacie , więc nalezy się spodziewać kilometrowych reklam , na pocieszenie są dwa odcinki , jeden po...

więcej

Czy ktos posiada ten serial? On jest kompletnie nieznany a widzialem pare odcinkow na canal+ i musze powiedziec ze lepszego humoru nie widzialem w tv, bohaterowie sa poprostu genialni. Szukalem na necie ale nie ma nic oprocz paru odcinkow 2 sezonu

Co o nich myślicie? Jak oceniacie ich zachowania?? Kiedy Magda i Piotr będą razem? Czy musi się jeszcze coś stać by tak było?
Jakie są wasze odczucia?

Magda M. - gdy Piotr przyjechał z USA Magda nadal go ignorowała, mówiąc mu o jego nieszczerości i nieufności wobec niego po tym, co zrobił. Dalej spotykała się z...