Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam!
mam pytanie, zna ktoś piosenke z najnowszej reklamyu nivea?
Dwie dziewczyny na koncercie, siedzą na barana u chłopaków :)

Czy ktoś ma może jakieś odcinki serialu Sunset Beach. Wiem, że leciał już dawno temu ale może u kogoś zachowały się nagrania. Prosze o kontakt moje gg 4554487

mam pytanie jak nazywal sie ten film gdzie byl koles ktory jezdzil takim szybkim samochodem i ucuekal przed policja i mial kumpla z ciezarowka i zawsze uciekal temu policjantowi? wie ze to jest malo fachowo napisane ale chodzi mi po glowie i moze ktos mi pomoze:)

Na TVP2 w poniedziałowy wieczór rozpoczęła się druga seria Kryminalnych zagadek Las Vegas zapraszam do ogładania wczorajszy pierwszy odcinek byłcałkiem całkiem...:D

niewpisano nowych polskich seriali i niepodliczono starych !!. Dlaczego do trwa asz tak długo !!

Gdzie jest repertuar na ten tydzień! Czemu go nie aktualizowano? Halo! No przecież... Co to ma być w ogóle?

Prosze o tytuł pisoenki z reklamy kawy Nescafe
Opis: w reklamie pojawiaja sie kolejne kartki: pierwsza na łóżku z napisem "zimno", druga na drzwiach z napisem "ciepło", nastepna na drzwiach z napisem "cieplej", a potem już w kuchni facet pokazuje kubek z kawą a na niej napis "gorąco" i zaczyna się ta piosenka!

Jak...

więcej

Szukam polskiej wersji piosenki "Hej Pippi Langstrump". To bardzo pilne.

proszę napiszcie kto śpiewa piosenkę w reklamie Fanty z tymi pomarańczowymi piłeczkami :D

Niedziela godzina 23:35 rozpoczyna się emisja filmu pt."U progu sławy"
czytam bardzo pochlebne recenzje zarówno w necie jak i piatkowych gazetach TV i co ? jak dla mnie poniżej oczekiwań , natomiast o godzinie 2:05 (!!!!)
rozpoczął się film "Człowiek który zabił Liberty Vallenca" jeden z najlepszych i...