Po raz pierwszy w telewizji Polsat emitowany będzie serial CSI:NY. Ja nie mam kablówki, więc bobie pooglądam. Pozdrowienia dla tych którzy już oglądali. Mam od razu pytanie. Czy CSI:NY jest tak samo warte oglądania jak CSI:LV albo CSI:Miami???
Chodz mi o tytul takiego wloskiego serialu ktory lecial kilka lat temu w wakacje na dwojce, o dwojce lekarzy-ginekologow, ona miala na imie laura, bardzo prosze o odp.
z gory thanks
W sobotę z nudów i braku innego zajęcia oglądałem wątpliwej jakości, nowy, szumnie zapowiadany show Polsatu Jak Oni śpiewają. I szczerze powiedziawszy nie wiem czy śmiać się czy płakać. Forma wokalna serialowych gwiazd jest w większości tak samo żałosna jak ich aktorska gra, a jury to jakieś towarzystwo wzajemnej...
..reklamy tej nowej telefonii komórkowej wkurzają mnie co nie miara - głównym celem reklam czegokolwiek jest zwrócenie uwagi konsumenta, lecz w tym przypadku nie znajduję nic co by mnie skłoniło do zmiany operatora..
...szczególnie denerwujące są ich reklamy na vh1 - nadawany jest program heavy metal history i w...