skad jest to zdjecie?moze to zdjecie z ktorejs serii zrobione przez kolegow z planu?nie wyglad ono jednak tak...czyzby 3 seria?
zdjecie znajduje sie na www.hs1i2.blog.onet.pl pod tytułem postu czyzby 3 seria horoskopu smierci?
http://hs1i2.blog.onet.pl/2,ID193946398,index.html
od jakiegos czasu w TV leci nowa reklama Kinder Bueno z remixem nuty amandy lear, czy ktos wie jaki tytul albo kto zmixowal ta nute??
Film ktory leci dzis na TvN "Nikomu ani słowa" jest to film o Olsenkach a nie ten drugi nastapila pomyłka w waszym "programie TV"
ja juz koncze 2 sezon za pare dni czekam na ostatni 22 odc...po 16-17 myslalem ze moza ta przygoda braci i reszty sie juz skonczy na 22 odcinku a tu kurwa info w necie ze ma byc 3 sezon to to ja juz wiedzialem po 20 odcinku ze nie da rady tego skonczyc...podoba mi sie ten serial ale kolo co go stworzyl przesadzil na...
więcejSzukam odcinka. Chodzi o jeden w ktorym w jakims domu zyje kobieta z synami. Jeden z nich jest przykuty do jakiegos wozka i spedza czas pod lozkiem. Jest tam jakis motyw kazirodczy. Tylko tyle pamietam. Chodzi mi o tytul tego odcinka. Wiem ze to malo co napisalem ale moze komus sie cos skojarzy.
Na TVP1 powinni w tej chwili lecieć Edukatorzy... a jest cos co napewno nie jest ani tym filmem ani wczesniejszym zaplanowanym w programie... ktos wie cos?
Po raz pierwszy w telewizji Polsat emitowany będzie serial CSI:NY. Ja nie mam kablówki, więc bobie pooglądam. Pozdrowienia dla tych którzy już oglądali. Mam od razu pytanie. Czy CSI:NY jest tak samo warte oglądania jak CSI:LV albo CSI:Miami???