Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pije wlasnie za Wasze zdrowie....nie badzcie spieci na tej str bo jest super!i nie piszcie glupich komentarzy typu"po co taki temat" jak widzicie co chwile jest jakis glupi ..PIWKO DLA WSZYSTKICH!!!

podobno w drugiej serii jest epizod 0 miedzy, którymis epizodami raz słyszałam ze po 7 a innym razem, ze po 19. czy to prawda. Dzięki

Dziś w Tv o godzinie 22.00 w stacji Polsat będzie można zobaczyc serial "Gotowe na wszystko". Będą to nowe czy stare odcinki (puszczane od samego początku, od pierwszego sezonu)??

Swojego czasu na RTL7 emitowali serial, opowiadający o perypetiach najmłodszego członka rodziny. Akcja toczy sie w latach 60-70. nasz bohater najmłodszy członek rodziny ma spore poliki czarne włosy zaczesane na bok, jego starszy brat jest natomiast bardziej przystojny i lepiej zbudowany, również ma czarne włosy. Matka...

więcej

Co jest z tym serialem - będzie wogóle w tv? Był zapowiadany na wiosnę, ale podobno jakieś problemy się pojawiły parę miesięcy temu i od paru miesięcy jest cisza...

Jaki film leciał w tvp1 zamiast skoków w Zakopanem. Szczerze mówiąc trochę się spóźniłem na transmisje i tym większe było moje zaskoczenie jak zobaczyłem, że leci jakiś film. Pomyślałem, że będzie słaby, ale nie miałem co robić i obejrzałem do końca i bardzo mi się podobał. Chciałbym mu wystawić ocenę, ale niestety nie...

więcej

Kiedy spotkałem się po raz pierwszy z tytułowym filmem, bazowałem jedynie na Matrix-e, trylogii Władcy Pierścienia i jeszcze innych filmach łączących świat realny z jakimś gatunkiem fantastyki. W momencie gdy , miałem tą przyjemność, bo nie wątpliwie jest to pewnego rodzaju "rozkosz", obejrzenia Final Fantasy VII,...

Już jutro o godzinie 8.15 (?) co tydzień jeden odcinek kultowego serialu dla dzieic i młodzioeży ale i dorosłych , jakie macie z nim wspomnienia ?

czemu jest tak mało zdjęć z planu "kryminalnych"? co chwilę są jakieś z "niani" i innych serialów a o "kryminalnych" cicho

Ogromna szkoda, że to JEST jednak reality - show, [ http://imdb.com/title/tt0426738/ ] i na Filmwebie nie może się znaleźć ;(
Ale z początku myślałem, że jest to płytki serialik dla obscenicznych i rozhisteryzowanych osób marzących zostać takimi osobami jak Paris Hilton i zupełnie bez fabuły z poplątanymi szczegółami...

więcej