Po jakie licho puszczaja oni znowu,teraz jak jest 27stycznia(poczynając od wczoraj),"Sylwester z jedynka" <błahahahaha> ????
Może oni to jeszcze puszczą w wakacje,w upalny lipiec :/:/??
Naprawdę już nie ma czego puszczać w publicznej TV,że aż tak się zniżają...:(
niedawno lecial POWRTO WILCZYCY a teraz ogladam Lokis: Rękopis profesora Wittembacha oO tvp1 nie ma co puszczac ? ciekawe co sie stalo ze puszczaja stare polskie horrory
Czy zna ktoś możę piosenkę z reklamy Chupa Chupsa, gdzie dziewczyna jedzie autobusem, liże lizaka, a dookoła niej każdy ktoś coś ssie :P
We wtorek (30.01) o godz. 22:40 na TVP2 zostanie wyemitowany film "Hero" we dwójkowym cyklu "Kocham Kino".
Od dawna miałem zamiar obejrzeć ten film, i będzie okazję - akurat już będę miał ferie zimowe! :D
Zauważyliście, że w TV są emitowane coraz lepsze filmy w dużych ilościach. Wspomne tu tylko: Życie Carlita, Matka Joanna od aniołów, Lśnienie, Ptasiek, Nieznośna lekkość bytu, Przerwana lekcja muzyki, Gerry, Człowiek z pociągu, Buena Vista Social Club, Dom wariatów i wiele innych. Naprawde nie pamiętam żeby były takie...
więcej
Jak pewnie wiecie noc oscarowa wypada u nas w niedzielę i TVP prócz samej ceremoni o godzinie 2 w nocy zaplanowała filmową ucztę !
Po godzinie 22 ... "Lot nad kukułczym gniazdem!"
To nie koniec atrakcji bowiem o godzinie 0.20 TVP pokaże Casablancę tylko nie wiadomo czy będzie w kolorze czy też w...
Mam pytanko- czy dzisiaj [17.01.05] zaczyna się na tvn już ostatnia seria Ostrego dyżuru? I która to seria? Z góry dzięki za odpowiedź
Dla mnie to VIVA. Poprostu koszmar. Jeżeli młodzież wychowuje się patrząc na coś takiego to wole nie mysleć jaką bedziemy mieli przyszłość. Przerzucając kanały (niechcąco) zaglądam co tam się dzieje. Jak do tej pory nie znalazłem niczego wartościowego. Nawet clipy muzyczne są jakies drętwe.
Viva to dla mnie najgorsza...