Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy znacie jakis film, ktory był w tym roku wydany?????? Piszcie jestem tym bardzo zainteresowana!!!!!!!!!!!!!!!!
BUZIAKI:*:*:*:*:*:*:*

Ostatnio włączyli mi nowy kanał na kablówe a mianowicie wspomniany wyżej wspomniany Comedy Central, nareszcie można w Polsce obejżeć Saturday Night Live, może wybór seriali mógłby być większy ale i tak jest ok są i stare Cosby show i nowsze Sex in the city.
Co wy sądzicie na temat nowego programu??

Chodzi mi o pewnien serial - jakis brazylijski lub wenezuelski tasiemiec - który lecieł moze jakies 6 lat temu w naszej tv, opowiadał o losach matki i córki. Obie były w ciąży, ale córka urodziła martwe dziecko, wiec matka bez jej wiedzy podmieniła jej dziecko ze swoim.
Może ktoś pamieta? W tytule było chyba słowo...

więcej

ja polecam Heroes, sześć stup pod ziemią, simpsonowie

"Martwe gołębie" i "Koniec z Hollywood" prawie o tej samej godzinie. No i co tu wybrac? ;)

czemu takie stacje,jak np.FoxLIfe,za które się płaci i które nie wyświetlają normalnych reklam (to jest reklamująych jakieś towary),przerywają w trakcie seriale,po to by puszczać w kółko te same zapowiedzi innych seriali puszczanych na tej stacji??I to po 2-3 razy na jeden odcinek!!:/
Nawet nagrać sobie nic nie...

Ktoś odwiedzający to forum wpadł na pomysł, by zorganizować spotkanie fanów serialu "Six Feet Under". Co wy na to? Czy pisalibyście się na coś takiego? Gdzie i kiedy - Waszym zdaniem - mogłoby się ono odbyć? Proszę o wypowiedzi i opinie.

Jestem ciekawa co sądzicie o tej produkcji? Czy po obejrzeniu przedstawionych obrazów nasuwały się wam jakieś refleksje? Ja pierwszy raz obejrzałam Balladę mając jakieś 10-12 lat, więc widząc jak bohater wciska matkę pod łóżko i skacze po nim była dla mnie szokująca. Bardzo negatywne odczucia towarzyszą mi przy...

Tak wprost nie mogę uwierzyć polsat nareszcie wyemituje Pijanego mistrza.
3 luty(sobota) o godzinie20.30. Jestem pozytywnie zaskoczony nareszcie coś ciekawego.

Szczęśliwego Nowego Jorku (komediodramat)brakuje im tylko 20 głosów żeby być w topie 140 najlepszych polskich filmów !!