We wtorek (30.01) o godz. 22:40 na TVP2 zostanie wyemitowany film "Hero" we dwójkowym cyklu "Kocham Kino".
Od dawna miałem zamiar obejrzeć ten film, i będzie okazję - akurat już będę miał ferie zimowe! :D
Zauważyliście, że w TV są emitowane coraz lepsze filmy w dużych ilościach. Wspomne tu tylko: Życie Carlita, Matka Joanna od aniołów, Lśnienie, Ptasiek, Nieznośna lekkość bytu, Przerwana lekcja muzyki, Gerry, Człowiek z pociągu, Buena Vista Social Club, Dom wariatów i wiele innych. Naprawde nie pamiętam żeby były takie...
więcej
Jak pewnie wiecie noc oscarowa wypada u nas w niedzielę i TVP prócz samej ceremoni o godzinie 2 w nocy zaplanowała filmową ucztę !
Po godzinie 22 ... "Lot nad kukułczym gniazdem!"
To nie koniec atrakcji bowiem o godzinie 0.20 TVP pokaże Casablancę tylko nie wiadomo czy będzie w kolorze czy też w...
Mam pytanko- czy dzisiaj [17.01.05] zaczyna się na tvn już ostatnia seria Ostrego dyżuru? I która to seria? Z góry dzięki za odpowiedź
Dla mnie to VIVA. Poprostu koszmar. Jeżeli młodzież wychowuje się patrząc na coś takiego to wole nie mysleć jaką bedziemy mieli przyszłość. Przerzucając kanały (niechcąco) zaglądam co tam się dzieje. Jak do tej pory nie znalazłem niczego wartościowego. Nawet clipy muzyczne są jakies drętwe.
Viva to dla mnie najgorsza...
Ja widziałem wczoraj pierwsze 2 odcinki i jestem naprawdę pod dużym wrrażeniem serialu, ciekawa i wciągająca fabuła, niezły klimat! Naprawde wart polecenia, piszcie co sądzicie! Pozdro
...taki był z tego co pamiętam tytuł filmu którego szukam. Film był o młodym gitarzyście. Chodził w marynarce i miał włoski w stylu krótko z przodu długo z tyłu. Na początku koleś uczył się w szkole muzycznej bodajżena na klasyku. Potem jakoś wyszło, że chciał nauczyć się grać blusa. Pojechał do Orleanu żeby na...
przepraszam bardzo, ale nie do konca jestem na czasie, czy tv4 dalej nadaje pythonow? bo za cholere nie moge znalezc tej pozycji w gazecie w zwyczajowej porze...
Szkoda że zamiast 3 lub 4 dostępnych w naszej telewizji nudnych kanałów wyświetlających w zasadzie reklamy poprzeplatane programami, nikt nie wpadł na pomysł zrobienia kanału (coś jak HBO) gdzie emitowane byłyby filmy "godne uwagi". A może przyczyna tego nie lezy w braku pomysłu tylko w czymś innym....