Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

generalna idea byla taka, ze perypetie glownego bohatera (glownie natury sercowej) byly przeplatane analogicznymi wstawkami ze starych, czarno-bialych filmow. jesli cokolwiek wam swita, bede wdzieczna za info!

co myślicie o lost czekam na koncepcje co do rozwikłania zagadki kim są tamci i jaki mają cel powiem że widziałem już 6 odcinków III serii czekam na pomysly

Genialna brytyjska parodia, kontrowersyjny serial komediowy ktory na nikim nie pozostawia sucej nitki. Kto widzial, kto lubi? Ja lubie :)

"Eliza z Rivombrozy"- oglądaliście ten film. Był super. jęśli znacie adresy stron z tego serialu to podajcie mi pod tą notką, to super film. akcja dzieje się w XVII lub XVIII w. bohaterką jest biedne Eliza i jej pan hrabia Fabrizio Ristori

można przesłać gotowy scenariusz na film , albo na serial ??? Czy ktoś ma z tym może coś więcej wspólnego/albo miał ??? Czy ktoś może mi coś zasugerować ??? Z góry dziękuję !!!

Elo, wie ktoś może kiedy zostaną ogłoszone nominacje, kiedy odbędzie się uroczystość rozdania oscarów i na jakim kanale będzie ich transmisja? pozdro!

proszę o pomoc w poszukiwaniach scenariusza po włosku do włoskiego filmu, Fellini lub Benigni, przekopałam już wszystkie przeze mnie znane ścieżki bez skutku.... jakieś linki, adresy, telefony, cokolwiek..
proszę
Beata

Wasze ulubione polskie seriale komediowe i ich odtworcy, jesli o mnie chodzi to:
Miodowe lata - Tadeusz Norek
Święta wojna - Bercik
Świat według kiepskich - Ferdek
13 posterunek - Arnie
a wy???????

tv i natyka się (rozmyślnie lub przypadkowo) na programy, które wywołują uczucie zażenowania. W mojej top-liście szczególe miejsce zjmuje Strasburger i jego teleturniej... (no, masz, ogladałem wieki temu i nie pamietam tytułu). Dwie rodziny rywalizują w zgadywaniu najpopularnieszych odpowiedzi na rozmaite problemy....

zamieściłem linki z telenowel. Polecam!!!