mam ogromną prośbę, szukam tytułu bądź namiaru na fantastyczny dokument wyemitowany przez TVP niestety już jakiś czas temu, o życiu w PANAMIE (narkotyki, prostytucja, śmierć na ulicy, muzyka-regge-rap) przedstawiał prawdziwe życie i zmagania się prostych ludzi w walce o byt, którzy dla pieniędzy lub przynależności do...
więcejMam prośbę, kto mi pomoże znaleźć piosenkę z reklamy biedronki jak ser rozmawia z cytryną?? Proszę, to jest super piosenka ;)
Witam.
Mam pytanie. Od kiedy będzie dostępny na stronach filmweb-u program TV dla kanału HBO Comedy?
Fenomen tej animacji polega na tym, że zdobyła rzesze fanów spośród ludzi nie czujących raczej klimatu innych tego typu produkcji jak "South Park". Ja osobiście uwielbiam ten serial, mam nadzieję, że wy też. A oto wszystkie postacie rozpoczynając od moich ulubionych:
1. Pani Frau - archetyp nauczycielki
2. Czesio...
.TVN w końcu zamiast po raz kolejny dawać TREMINATORA wyświetli film Clinata Eastwooda RZEKA TAJEMNIC z 2003 roku
*ogólny zarys fabuły:
"Jimmy Markum (Sean Penn), Dave Boyle (Tim Robbins) i Sean Devine (Kevin Bacon) pochodzą z robotniczych rodzin. Znają i przyjaźnią się od dziecka, kiedy to razem wychowywali się w...
To jedna z moich ulubionych komedii: świetny scenariusz (kłania się "Opowieść wigilijna" Dickensa), znakomite aktorstwo, wyborne dialogi... Do zabawy i do refleksji też.
Wszystkim, którzy nie widzieli - gorąco polecam. Kto widział... cóż, ponoć dobrego nigdy za wiele...;)