Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W styczniu i lutym "Wojewódzki" przejdzie na wtorek 23.15 (chyba powtórki będą). Na miejsce Wojewódzkiego poleci "Detektyw Monk". Majewskiego przesuną o godzinę w górę na 22.30 . Od 22 stycznia polecą "Aniołki z piekła rodem" 10 odcinków - to się cieszę bo podobał mi się serial. I to nie koniec.

Widziałem 6 odcinków A co z resztą??
Czy gdzieś na sieci można znaleźć resztę odcinków??

Witam. Czy znacie moze tytul i wykonawce piosenki z reklamy Mon Cheri?

Co myślicie o trzecim sezonie lost?? ja ogladałam pierwszy odcinek i jestem zachwycona:):) Myślałam że ten serial bedzie sie robil coraz slabszy ale tak nie jest :):)

Witam, mam pytanie. Wie ktoś co za utwór leci podczas emitowanej właśnie reklamy Dr. Oetkera?

Mateusz Banasiuk ;) Wasze ciekawostki itp o nim, przydałyby się też zdjęcia. Nie jest tego za dużo w internecie, ale jeśli można to dziękuję ;) Wyrażajcie swoje opinie o nim. pozdrawiam ;)

czy mozecie mi powiedziec kim jest Konrad- narzeczony Uli i co wspólnego z nim ma Ola?

ogondalem kryminalnych od kond powstaly, i zapraszam na wszystkie odcinki,,,ten co teraz bedzie jest naj naj ciekawszy!!
zapraszam
2;30 sobota
23;30 czwartek.(UWAGA...BEZ CENZURY)

Czyli kiedy zatracamy poczucie rzeczywistości i zaczynamy żyć życiem postaci z filmów i seriali, a zapominamy o własnej zazwyczaj nudnej codzienności.
Chyba każdemu się to zdarza gdy zasiada przed szklanym ekranem i zaczyna oglądać swoje ulubione filmy etc. W końcu któż nie chciałby mieć tak barwnego życia jak...

Obejrzałem już 6 odcinków i żałuje, że tak szybko to zrobiłem, ponieważ nie wytrzymam do lutego bez obejrzenia jakiegoś nowego odcinka z tej serii.LOST THE BeST.PzDr