Czytałam teraz w gazecie niedawno, ze ma wyjść polska animacja dla dorosłych w stylu south park. W necie nic na ten temat nie moge znaleźć, ale w tej gazecie to czytałam, ze już prawa do tego zakupiła tv4, a puszczą to w październiuku czy w listopadzie. Z racji tego, ze producenci nie chcą kopiować south parku, to nie...
więcejCzy ja dobrze widzę że na święta nie będzie tradycyjnego DIE HARD jedynki i dwójki? Co jest? I tak samo gówno dają a DIE HARD to przecież tradycja! To ja chce DIE HARD na DVD Mikołaju!!!!!!!!!!
Jak co roku mamy okazję zobaczyć te same filmy, tych samych aktorów, te same nudne fabuły... Żałosne. W tegoroczne święta TV postawiło na komedie romantyczne (jak zwykle) i Toma Hanksa (jak zwykle). A wy jakie filmy byście chcieli zobaczyć w święta? Ja osobiście chętnie obejżałabym "Gladiatora" i "Ronina".
Materiał badawczy: Telenowele
Stacje: TVP1, TVP2, Polsat, TVN, TV4
Oglądalność - niewiarygodna, ogromna itd.
Najlepsze przykłady - "M jak Miłość" i "Moda na sukces"
Przykłady choroby: Magazyn "M jak miłość", Cichopek jako najlepsza aktorka w Polsce..
Liczba odcinków: od 100 do --------------
To takie krótkie...
McDowell trafia do jakiegoś powalonego ośrodka/klinki gdzie krzyżowano ludzi ze zwierzętami ??? :) czy to w tym filmie był taki miażdżący motyw jak kolo wszedł do jednego pokoju ,odsunął kołdrę , a tam kurde koleś z głową człowieka i ciałem świni/dzika ??? :) Pytam się bo widziałem jakiś film dawno tamu z McDowellem i...
więcej