Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ja dobrze widzę że na święta nie będzie tradycyjnego DIE HARD jedynki i dwójki? Co jest? I tak samo gówno dają a DIE HARD to przecież tradycja! To ja chce DIE HARD na DVD Mikołaju!!!!!!!!!!

Cześć mam pytanie czy ktoś wie czy bedzie 3 sezon ReGenesis z góry dzięki za odpowiedz

Macie jakieś propozycje na najblisze dni?? Coś co warto obejrzec??

ktory z checia chcialabyc/chcialbys obejrzec po raz kolejny??? A ktorego wrecz nie cierpisz???

Jak co roku mamy okazję zobaczyć te same filmy, tych samych aktorów, te same nudne fabuły... Żałosne. W tegoroczne święta TV postawiło na komedie romantyczne (jak zwykle) i Toma Hanksa (jak zwykle). A wy jakie filmy byście chcieli zobaczyć w święta? Ja osobiście chętnie obejżałabym "Gladiatora" i "Ronina".

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Materiał badawczy: Telenowele
Stacje: TVP1, TVP2, Polsat, TVN, TV4
Oglądalność - niewiarygodna, ogromna itd.
Najlepsze przykłady - "M jak Miłość" i "Moda na sukces"
Przykłady choroby: Magazyn "M jak miłość", Cichopek jako najlepsza aktorka w Polsce..
Liczba odcinków: od 100 do --------------

To takie krótkie...

więcej

McDowell trafia do jakiegoś powalonego ośrodka/klinki gdzie krzyżowano ludzi ze zwierzętami ??? :) czy to w tym filmie był taki miażdżący motyw jak kolo wszedł do jednego pokoju ,odsunął kołdrę , a tam kurde koleś z głową człowieka i ciałem świni/dzika ??? :) Pytam się bo widziałem jakiś film dawno tamu z McDowellem i...

więcej

Oglądałam kiedyś taką bajkę animowaną. Było o dwuch ptakach,którym z jednego jajka wykluły się dwa pisklęta. Może ktoś wie,jaki jest tytuł tego filmu,albo poda stronę, gdzie można by się dowiedzieć(jakiś katalog filmów czy coś).
Teraz jest mi to pilnie potrzebne,więc prosz o szybką odpowiedź :)