Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Faktycznie TVN jest do dupy i chociaz puszcza fajne seriale to urywa je w połowie mieli puscic dzisiaj ostatni odcinek Misji epidemi i NIE BYŁO!!! ostatni odcinek!! wrzucili zamiast tego jakis pieprzniety serial... Smallwille, Monk, Dowody zbrodni to tylko niektore seriale ktore zostaly zdjete z anteny!!! i jeszcze te...

więcej

Czy ktoś wie jak nazywa się ta chyba czeska bajka o 2 sąsiadach jakby z plasteliny który mają iście szlone pomysły ? W tej bajce nie ma głosu, tzn. oni nie mówia tylkojest muzyczka.

Byl kiedys czechoslowacki albo wegiersi serial dla dzieci o jakims ludziku ktory mieszkal w chaldzie kamieni.Przychodzily do niego dzieci i mowily zaklecie on sie sie wtedy pokazywal i spelnial zyczenie ktore dzialalo do zachodu slonca.Jak by ktos wiedzial jak to sie nazywalo to niech da znac.

beznadziejna TVN

użytkownik usunięty

Zastanawiam się kiedy oni zaczną szanować swoich widzów? Kiedy przestaną: urywać seriale w połowie (wemitują pare odcinków a potem CIACH - np. Dowody Zbrodni (niewyemitowali całego sezonu), przestaną przesuwać najlepsze seriale na niedorzeczne godziny - np. Detektyw Monk po 23!, zmieniać swój program bez...

Mateusz Banasiuk ;) Wasze ciekawostki itp o nim, przydałyby się też zdjęcia. Nie jest tego za dużo w internecie, ale jeśli można to dziękuję ;) Wyrażajcie swoje opinie o nim. pozdrawiam ;)

najwazniejsze jest to ze serial /supernatural - lub tez jak kto woli nie z tego swiata/ jest emitowany i mozemy podziwac zarowno talent aktorski jak i uroki glownych bohaterow.

to jedyna atrakcja jaka zostala nam ostatnio w telewizji. poza tym nic ciekawego ostatnio nie emituja. a tak przynajmniej mozemy raz w...

zna ktos ten serial(telenowela) leci na Zone romantica!
potrzeba mi tytuly piosenek z tego serialu!
POMOCY!!!!!

Hej kolega powiedział mi że obejzał fajny fim "Idealny Facet" POstanowiełem go ściagnąc ale w pewnym momencie gdy Starsza córka napisał list miłosny do swojej matki i dała jej płyte. Puźniej właczyła ją i pusciła piosenke może wiecie jaka to piosenka??

Dzienki wielkie za odpowiedz.

Co myślicie o relacji z tej imprezy?

Mój ulubiony serial to :
-Życie na fali
-Zagubieni