Pamięta ktoś mini serial lecący kilka la temu na TVP, o dwójce przjaciół kobieta i mężczyzna, rozdzielonych w dzieciństwie, którzy spotykaja sie po latach? Z tego co pamietam akcj filmu rozgywała się w RPA, a dwóka bohaterów, prowadziła firme zajmujacą się wydobywaniem diamentów.Zna ktoś tyłu tego mini-serialu?
Poszukuje filmu który leciał w ciągu ostatniego roku na Polsacie. Jest to najprawdopodobnije dramat albo melodramat opowiadający historie młode mało znanego malaża który w dziwnych okolicznościach poznaje pewna niewiadomą kobiete. Jednak ona nie jest mu pisana mimo tego ze on za wszeleką cene chce ją zdobyć. W...
lecial swego czasu na tvp1, moze gdzies w latach +- '96 '97.
opowiadal o amerkanskiej rodzinie. ich syn mial zespol downa. mieli tez corke, ktora sie zakochala w jakims kolesiu, pozniej sie okazalo ze byl chory na adis.
z gory dziekuje:)
widziałem kiedys film na tvp2. byl to film produkcji chinskiej badz tajwanskiej lub japonski.
nawet nie moge konkretnie napisac o co w nim chodzilo:(, lecz moze taki szczegol maly jak to; jedna babka, dwoch kolesi. chyba byla ozeniona z jednym z nich. pod koniec filmu bylo jakies przyjecie-bankiet, gdzie ta babka badz...
poszukuje serialu, chyba produkcji francuskiej.
ogladalem go bodajze w 1998/1999 na TVP1.
byl maly chlopak i jego siostra.
w domu zalozyli wlasne radio.
w kazdym odcinku rozwiazywali jakis problem, np. o kradziezy itp.
z gory thx
witam
ogladalem kiedys taki film ktorego akcja toczyla sie w gorach
to byla komedia
pamietam tylko ze byl taki motyw ze jeden z bochaterow dostal pojemniczek na mocz zeby sie do niego .... no wiecie , a on sie tam wypróżnil tylko druga strona
z gory dzeki za tytul
pozdro
Co jest dla was głównym Irytm telewizji? Bo moim jest Kuba Wojewódzki. Precz z tym gościem, niech żyje Szymon Majewski, ave.
Witam. Natknąłem się na niego przypadkiem, ale obejrzałem do końca mimo stosunkowo później pory :)
Jak znaleźć go na Filmwebie? Bo wyskakuja mi tylko jakies starsze produkcje.
Jak myslicie inne odcinki będą tak fajne jak pierwszy?? A moze pierwszy był już do bani??
Zapraszam do dyskusji
Zeke :)