Witam. poszukuje odcinka w którym ktoś opowiada o tym jak Mulder przyjechał na jakieś tam miejsce zbrodni, i że wydawał się androidem, a w tym momencie Mulder patrząc na zwłoki nic nie powiedział tylko wydał dziwny dzwięk (coś jak "łoł", takie tam śmieszne). Wie ktoś może co to był za odcinek?
Zastanawia mnie jakie role mogą otrzymać aktorzy z "Lostów" i ilu z nich(a na pewno nie wszyscy)rozpoczną prawdziwą karierę filmową. Chodzi mi oczywiście o aktorów początkujących w tym fachu tak jak Evangeline Lilly(Kate) czy Cynthia Watros(Libby), a nie o starych wyjadaczy serialowych jak Terry O'Quinn(Lock),który...
więcej
Ostatnio w USA pojawiły się DVD z Moonlighting. Czy ktoś może orientuje się czy w szanownej Polsce puszczą to na rynek?
Będę wdzięczna za wszelkie informacje!
Mam malutkie pytanie, czy byłby ktoś tak uprzejmy i mi powiedział jakie w tym momęcie anime leci na Hyperze...? byłabym bardzo wdzięczna :)
Pszukuję tytułu filmu sci-fi! Pamiętam że był emitowany w telewizji w lipcu tego roku. Pamiętam tylko pare scen ale może to wystarczy.
Film zaczyna się gdy załoga statku kosmicznego, napotyka na sygnał ratunkowy. Postanawiają polecieć tam i zobaczyć co sie stało. Podczas skoku w nadprzestrzeń?? jeden z członków...
w każdym razie akcja filmu rozgrywa się w Anglii. Dwaj sąsiedzi bankowcy bodajże (jeden z nich świeżo kupił posiadłośc obok drugiego) niespecjalnie sie lubią. Jeden z nich ma żonę i córkę nastolatkę drugi wdowiec również z córką nastolatką(oczywiscie córki się zaprzyjażniają) ma przyjaciółkę-zajmującą się sprzedażą czy...
więcejCzy wie ktoś, czy nie było go kiedys na tvn, albo polsacie? Moze go odtworzą kiedys? Bardzo mi zalezy bo chciaolabym zobaczyc w nim Jessego... kablówki nie mam prosze o odp i może ktos zna jakis e mail do tvn, to bym poprosiła o wyemitowanie
Witam. Poszukuję plakatu, który występował w serialu "Alternatywy 4" wisząc w pokoju UBeków, gdy zabierali się do zakładania podsłuchów. Plakat przedstawiał stonkę ziemniaczaną w barwach narodowych USA, ponadto stonka ta posiadała twarz o rysach wybitnie żydowskich...) Gdyby ktoś wiedział, orientował się, czy plakat...
więcej