Chciałem zapytać o Wasze zdenie na temat audycji wyborczych. Co by nie mówić -krótkie filmiki propagandowe, z odpowiednią muzyką, symbolami i tekstem, nad którymi pracowała masa ludzi -z lepszym i gorszym skutkiem.
Bez wzgledu na Wasz światopogląd, na partię reklamującą się, którą z audycji wyborczych uważacie za...
mam pytanie czy zna ktoś taką piosenke z reklamy opla co była jakies dwa trzy lata tameu gdzies może 2002 albo 3 rok. Tam była taka młoda parka otoczona przyjaciółmi. Piosenka spokojna jakaś ballada chyba.
Ange Garden ten serial z rtl 7 to Trzecia planeta od Slonca i faktycznie wyjebisty ; a tak pozatym to czywiscie Desperate housewives , Na Poludie , , NYC Coops , za mlodu Cudowne lata , niesmiertelny 07 cglos sie , Alternatywy no i pzrede wszystkim South Park !
czy to jest druga czesc serjalu Sfora?? a jesli tak to moze wiecie czy juz to lecialo w tv i ile mialo odcinkow??
Czy ktoś wie jak nazywa się piosenka która leci w reklamie nutelli gdzie dzieciaki biegaja po plaży, łące itp? bardzo fajny kawałek to jest. Piszcie na aszczeniak@interia.pl
a pamiętacie pierwsze reklamy w telewizji??????????????
ojciec prać
prać ale tylko w pollenie 2000 hehehehe
pomoze mi ktos?? juz kiedys zakladalam taki temat ale spadl ;
więcej