Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

widziałem kiedys film na tvp2. byl to film produkcji chinskiej badz tajwanskiej lub japonski.
nawet nie moge konkretnie napisac o co w nim chodzilo:(, lecz moze taki szczegol maly jak to; jedna babka, dwoch kolesi. chyba byla ozeniona z jednym z nich. pod koniec filmu bylo jakies przyjecie-bankiet, gdzie ta babka badz...

więcej

poszukuje serialu, chyba produkcji francuskiej.
ogladalem go bodajze w 1998/1999 na TVP1.
byl maly chlopak i jego siostra.
w domu zalozyli wlasne radio.
w kazdym odcinku rozwiazywali jakis problem, np. o kradziezy itp.
z gory thx

witam
ogladalem kiedys taki film ktorego akcja toczyla sie w gorach
to byla komedia
pamietam tylko ze byl taki motyw ze jeden z bochaterow dostal pojemniczek na mocz zeby sie do niego .... no wiecie , a on sie tam wypróżnil tylko druga strona
z gory dzeki za tytul
pozdro

Co jest dla was głównym Irytm telewizji? Bo moim jest Kuba Wojewódzki. Precz z tym gościem, niech żyje Szymon Majewski, ave.

Witam. Natknąłem się na niego przypadkiem, ale obejrzałem do końca mimo stosunkowo później pory :)
Jak znaleźć go na Filmwebie? Bo wyskakuja mi tylko jakies starsze produkcje.

Jak myslicie inne odcinki będą tak fajne jak pierwszy?? A moze pierwszy był już do bani??

Zapraszam do dyskusji

Zeke :)

która z postaci podoba wam się bardziej - zimny drań Sawer czy opiekuńczy Jack?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

użytkownik usunięty

Mam małe pytanie ogladałam film w Tv4 w sobote bardzo mi sie spodobał tylko ze nie wiem jaki jest tytuł tego filmu leciał on o 17:00.Moja mama mowiła ze lecial tez w piątek??? Prosze napiszcie mi tytuł filmu.

Ej ludzie pomocy, może ktoś wie...
Oglądałem w poprzednim tygodniu serial, niestety przegapiłem napisy początkowe i nie znam jego tytułu, a w programie nie mogłem sie go doszukać. Serial jest amerykański, opowiada generalnie o dwóch braciach i ojcu, którzy poszukują odpowiedzi na zagadkę śmierci żony(matki) ginącej z...

więcej

to był serial, bajka, która kilka lat temu leciała na programie dla dzieci, ten program chyba jeszcze istnieje tylko zmienił nazwę.