Witam,
Czy jest możliwość, żeby dodać inne stacje do filmwebowego repertuaru filmów w TV? Mnie akurat interesują filmy wyświetlane w TVP Kultura.
Co się dzieje z dodawaniem? Gdy dodaje jakiś film, bądź nową osobę albo cokolwiek i wchodze na moją stronę nie widać ich na liści czekających na sprawdzenie.
Tańczący z wilkami
Ostatni samuraj
Don Juan de Marco
8. Mila
Włamanie na śniadanie
Pieniądze to nie wszystko
Orbitowanie bez cukru
Ame Agaru
Helikopter w ogniu
Good bye, Lenin
Perła w koronie
Vanilla Sky
Głową w mur
Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz
Bariera
Monster
Przypadek dla początkującego...
Czy ktoś też to zauważył? Codziennie jakiś bardoz dobry film, lub taki na który czekam od dawna, albo z koleji gra tam ktoś kogo lubie, świetnie!
Poszukuje serialu o ile taki jest ,którego akcja rozgrywa sie w takich samych realiach jak Ostatni Samuraj.
Coraz częściej spotykam się z opinią, że Gotowe na wszystko to najlepszy serial, sam uważąm, ze jest bardzo dobry, ale czy az tak? Jak myslicie?
Kto oglądał - ten wie. LOST SUCKS! Pierwszy sezon był bardzo fajny, mimo wielu błędów i niedoróbek. Natomiast 2 i 3 (dopero wychodzi w USA) to totalna szmira, badziewie i ogólnie: "shit". Więc antyfani LOST'a, ci, którzy nie dali się zaślepić mamoną tej głupoty ze stacji ABC, wpisujcie sie i wyrażajcie swoje opinie!...
więcejLata temu oglądałem film w telewizji. Chciałbym go zobaczyć jeszcze raz ale nie pamiętam tytułu i nigdzie nie mogę go znaleźć. Generalnie film opowiadał o grupie osób, która zasypiając w lecącym samolocie znalazła sie w jakby przeminiętym czasie. To była rzeczywistość, która już była i nie było tam ludzi. Jedzenie było...
więcej