Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

chciałbym sie dowiedzieć czy w pakiecie hity filmowe puszczają nowe filmy jak w cyfrze na canal+ czy hbo albo jak ktos wie w pakiecie sport bedzie nba??

czy ktos oglada ten serial ??na romantice?/
bo zalezy mi na sciezce dzwiekowej z tego serialu ;p

Nie mogę się wsłuchać, czy w tejże reklamie słyszę głos Justyny Steczkowskiej czy Kasi Figury? Nie wiem, chyba to Osram...

No własnie może ktoś mi wytłumaczy czym się różni scenariusz oznaczony jako "Teleplay" od "Screenplay". Często bywa tak w serialach, że większość odcinków ma napisane "Screenplay" a np. kilka już już ma napisane "Teleplay". Czym to się różni ? Bo zastanawiałem się ale nie mam pojęcia jaka może być różnica, bo chyba...

.. a już myślałam, że wesoła twórczość rodzimych tłumaczy się wyczerpała... cóż.. POKOLENIE MUTANTÓW to dowód na to że wyobraźnia (i ludzka głupota) nie mają granic^^..

.. dla nierozgarniętych: X-MEN..

To ma być animowany komediowy serial produkcji polskiej pod dziwacznym tytułem "Włatcy móch".
Wiecej informacji: http://www.medialink.pl/media/?telewizja/&kat=5&id=34800 [www.medialink.pl/media/...]
A także tutaj: http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=34157 [www.stopklatka.pl/wydar...]

Może będzie...

więcej

Czemu żadna stacja (prócz Ale kino!)nie wyemitowały Halloween?? Wg mnie mnie to grzech :) nie wyemitowanie w to święto TAKIEGO filmu. Wie może ktoś czy jakiś niemiecki kanał ma zamiar wyemitować któryś odcinek serii??

poszukuje tytulu serialu, który lecial jakies 2, 3 lata temu chyba na jedynce tak okolo 7 rano. to bylo o takiej dziewczynie, która z sierocinca trafia na ranczo na pustkowiu. bede bardzo wdzieczna za pomoc.

Były trzy znaczki, co nieczęsto się zdarza ale pokazuje, że stacje tv cały czas myślą jak zagospodarować wolne miejsca na ekranie. No więc wg. Polsatu może to wyglądać tak: lewy górny róg ekranu - trójkąt od lat 12, prawy górny róg ekranu - logo Polsat, prawy dolny róg ekranu - wielka, czerwona kropa. Został nam...

jak sie naywa piosenka z reklamy "Merci"

thx z góry