Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zastanawia mnie jakie role mogą otrzymać aktorzy z "Lostów" i ilu z nich(a na pewno nie wszyscy)rozpoczną prawdziwą karierę filmową. Chodzi mi oczywiście o aktorów początkujących w tym fachu tak jak Evangeline Lilly(Kate) czy Cynthia Watros(Libby), a nie o starych wyjadaczy serialowych jak Terry O'Quinn(Lock),który...

więcej

Ostatnio w USA pojawiły się DVD z Moonlighting. Czy ktoś może orientuje się czy w szanownej Polsce puszczą to na rynek?
Będę wdzięczna za wszelkie informacje!

Jest naprawde zagorzałą feministka bo moim zdaniem to ciepła pełna miłości osoba :)))

Mam malutkie pytanie, czy byłby ktoś tak uprzejmy i mi powiedział jakie w tym momęcie anime leci na Hyperze...? byłabym bardzo wdzięczna :)

Pszukuję tytułu filmu sci-fi! Pamiętam że był emitowany w telewizji w lipcu tego roku. Pamiętam tylko pare scen ale może to wystarczy.

Film zaczyna się gdy załoga statku kosmicznego, napotyka na sygnał ratunkowy. Postanawiają polecieć tam i zobaczyć co sie stało. Podczas skoku w nadprzestrzeń?? jeden z członków...

w każdym razie akcja filmu rozgrywa się w Anglii. Dwaj sąsiedzi bankowcy bodajże (jeden z nich świeżo kupił posiadłośc obok drugiego) niespecjalnie sie lubią. Jeden z nich ma żonę i córkę nastolatkę drugi wdowiec również z córką nastolatką(oczywiscie córki się zaprzyjażniają) ma przyjaciółkę-zajmującą się sprzedażą czy...

więcej

Czy wie ktoś, czy nie było go kiedys na tvn, albo polsacie? Moze go odtworzą kiedys? Bardzo mi zalezy bo chciaolabym zobaczyc w nim Jessego... kablówki nie mam prosze o odp i może ktos zna jakis e mail do tvn, to bym poprosiła o wyemitowanie

Witam. Poszukuję plakatu, który występował w serialu "Alternatywy 4" wisząc w pokoju UBeków, gdy zabierali się do zakładania podsłuchów. Plakat przedstawiał stonkę ziemniaczaną w barwach narodowych USA, ponadto stonka ta posiadała twarz o rysach wybitnie żydowskich...) Gdyby ktoś wiedział, orientował się, czy plakat...

więcej

jaki tytul mapiosenka z reklmy nowej telewizji cyfrowej "n",błagam,poszukuje tego utworu od września i niemoge znalesc...jesli taki temet jest to prosze ten usunac...z góry thx

Chciałem zapytać o Wasze zdenie na temat audycji wyborczych. Co by nie mówić -krótkie filmiki propagandowe, z odpowiednią muzyką, symbolami i tekstem, nad którymi pracowała masa ludzi -z lepszym i gorszym skutkiem.
Bez wzgledu na Wasz światopogląd, na partię reklamującą się, którą z audycji wyborczych uważacie za...