Moim skromnym, nieliczącym się zdaniem - bo w końcu jestem tylko smutnym Polaczkiem z neostradą, co ja mogę wiedzieć o światowych raperach, o światowej muzyce, i 'wogle'... Moim zdaniem ten urodzony i wychowany w USA Afroamerykanin (czyli Amerykanin o Czarnym kolorze skóry, w żadnym razie, Pambu broń!, gorszy) odrobinkę rozmija się z potrzebami niektórych polskich(ale tylko polskich, bo wiadomo, co polskie, to gorsze i nijak ma się do światowego podejścia do sprawy) słuchaczy i wysublimowanych koneserów rapu i ogólnie, HIP-HOPU, w wydaniu światowym.
Dzieje się tak oczywiście tylko dlatego, że biedni i sfrustrowani polscy słuchacze - oglądacze MTV i Vivy zazdroszczą, jak widzą na teledyskach jakieś nowe modele 'Krajslerów', jakieś srebrne łańcuchy i... uwaga, bo wiem, że to może razić w oczy naszych drogich( w żadnym razie gorszych, jedynie może troszeczkę nieuświadomionych w tym jakże trudnym i gorącym okresie wyborczym)... wyborców Pisu (tzw) Polskiej Partii Boga) Otóż widać na teledyskach Czarnoskórego Pana i Władcy niezwykle pociągające i atrakcyjnie przedstawicielki płci pięknej, najpewniej wypożyczone z odpowiednich, przeznaczonych dla NAJAMBITNIEJSZYCH Z AMBITNYCH agencji, przedstawicieli mediów. I gdy ci biedni, sfrustrowani Polaczkowie widzą te teledyski Pana Pięćdziesiąt Centa, budzi się w nich odwieczna zazdrość i zawiść ( "bo my jesteśmy tacy maluczcy, za żony mamy jakieś pasztety i siedzimy tylko smutno przed kompami, produkując jakieś nikomu niepotrzebne puste komentarze...") I wtedy tacy degeneraci, jak na przykład taki komuch, rasista i były esbek jak Justini, Lisoszakal, czy jakiś tam Lucash wypuszczają w sieć swoje pełni nienawiści, zawiści i wszystkiego, co ma negatywny wydźwięk, "komentarze". Najpewniej to jacyś sekciarze i szataniści, którzy niszczą groby i zabijają dziewicę na szatańską ofiarę!!
Na szczęście na straży ładu i porządku stoi wiecznie czuwający ("On nie śpi, on czuwa") Threesix, przy którego nicku wszelka zbieżność z w.w. dewiacjami jest absolutnie przypadkowa. Ten to Threesix, gorący zwolennik obecnego polskiego ustroju (czyt. poprawny politycznie, skrajnie prawicowy, zwolennik urządzania dożynek na Jasnej Górze) nieustannie pilnuje, ażeby jacyś mali lewicowi polaczkowie nie ośmielili się zamieścić w necie zawistnych , rasistowskich, opluwających przeambitny dorobek Czarnego Pana i Władcy, Pięćdziesiąt Centa, komentarze.
Dopóki Threesix czuwa, nikt nie zakwestionuje Wielkości 'Mista" Pięćdziesiąt Centa". Dopóki on czuwa, wizerunek tego wielkiego, ośmielę się rzec - kultowego rapera jest bezpieczny. Chwała mu i aby żaden niegodny nie ośmielił się nigdy więcej skalać imienia wielkiego Pana 1/2 Dollar. Polska zwycięży! Heil PIS!!
Panowie, nie macie czegoś innego do roboty niż pisanie takich głupot. Po co to komu. Chociaż z tymi polskimi pasztetami to niestety prawda. Aha, czytałem komentarze lisoszakala, jusiniego i zwoltysha, no i muszę stwierdzić że ci panowie za tolerancyjni nie są, ich propagowane treści, mają charakter lekko rasistowski, choć oni sami zaklinają się że, z takowymi poglądami nie mają nic wspólnego, żałosne. Ok pozdrawiam.