Kiedyś (kiedyś kiedyś daaaawno temu) nic do niego nie miałam, ale teraz jak widze te jego g unity łańcuchy sygnety jego ziomale ( come on nyggas itp.) i inne badziewia to aż mi sie nie teges robi:/ No dobra mniejsza o to ale do ku**icy doprowadzają mnie jego teledyski z gołymi laskami które on obmacuje brrr:/ Eeej to jest "tak troche" niesmaczne zobaczcie przykładowo pierwszy lepszy teledysk np. disco inferno hmmm po 22 nie dla dzieci... Pozer nic wiecej niczego z soba nie reprezentuje (te jego 9 kulek i ciężkie dzieciństwo to też na pokaz normalnie by sie tak z tym nie obnosił) Tyle...
o.O ,, jak bys nie zauwazyla, to te jego sygnety i lancuchy g unit, to jego wlasne wyroby na ktorych zarabia miliony, dlatego je nosi, a teledyski takie jak disco inferno to przede wszystkim komercja, bo o to w tym wszystkim chodzi = zeby zarobic. ja lubie jego mmuzyke, fajny gangsta rap, a to ze on maca gole panienki to jego sprawa, widocznie lubi takie scenki. to tak jakbys powiedziala ze harrison ford jest debil bo kreci scenki erotyczne w filmach. pozdr
Oczywiście...
Kocha Szekspira, teatr i ambitne kino.
Poza tym to ponoć wielki fan Dostojewskiego, Bułchakowa i Joyce'a.
Domator-żona, dzieci i pies, no i rodzinny ogródek.
Zwykły kulturalny intelektualista. W końcu robi w "kulturze", bo jest "artystą" i "muzykiem" ;-);-);-);-);-)
Podobno jest świetnym znawcą Marka Twain'a (to jego wielka pasja), no i kocha operę. Jest geniuszem, więc docenia W.A.Mozarta, nuty umie czytać prawie jak Wielki Amadeo ;-);-);-);-);-);-)
Zna się na polityce, ponieważ urodził się pod amerykańskim niebem-może być wybrany prezydentem (zgodnie z Konstytucją). Kto wie, może będzie pierwszym black-presidentem??? Ale the U.S. szybko przestaną być potęgą, a żarcie będą sprowadzać z Mozambiku, a ropę z Polski;-)
pozdro...fanów "genialnego aktora i muzyka 50 C"
hehehehe,, ja pierdole jaki ten lisodziwka jest pojebany. wyzywa fifty'ego tak jakby sam potrafil lepiej spiewac, wymyslic wlasna linie odziezawa, zagrac w klasowym filmie, nagrac dziesiatki teledyskow i zarobic tyle dolcow.. wylacznie talentem. bo eminem go przyjal do swojej wytworni Shady Aftermath gdzie 'half dollar' zablysnal, ale przeciez Slim nie wzial go bez powodu - wiedzial ze Curtis jackson ma nieprzecietny, pieprzony talent i moga zarobic gruba kase. tak samo jak eminema zagarnal dr. dre itd. wogole nie wiem co ludzie do niego maja, bo kiedy nie lubia jego rymowania, wyzywaja od beztalenci itp. bezsens. ja moge powiedziec : Pierdolic Jadakiss'a i Nas'a za to ze wyzywaja 50 (ktory jest moim idolem) od pedalow itp, ale nigdy nie powiem ze to beztalencia bo oni potrafia spiewac, poprostu ich nie lubie. G Unit 4 life,, bajecznik pozdro - Lisokłap: wyrazy szczerego szacunku :S
ohh pomylilem sie: piszac: Lisokłap wyrazy szczerego szacunku.... pomylilem sie mialo byc: ''wyrazy szczerego wspolczucia'', sorx myslalem o bajeczniku :P - wogole jest juz po polnocy,, bajecznik RSP
Noo ale ja przecież chwalę 50 C !
O co wam chodzi dziewczyny?
Szczególny mam żal do owczarka, ex-jussiniego.
Chłopina ma ciężką schizofrenię-jako jussini tłamsił fifty'ego, a teraz w ogień by za nim skoczył! Ehh...do psychiatry, synu.
(Tak na boku między nami-to 50 śpiewa? To się nazywa śpiewem?A ja jestem pilotem z Orbisu;-)
Dziewczęta o xywach-bajecznik i transsex-no comments.
Co do mnie macie? Przecież piszę o 50-ce dobrze! ;-);-);-)Za co mnie bijecie i poniżacie moje panny?
Ha, ha, ha. Po prostu cyrk na kółkach. Ile ty masz latek chłopczyku, że bawisz się w takie głupoty. Wyjdź na dwór i zrób coś normalnego zamast, pierdolić trzy po trzy.
kolo, ja tu jestem z doskoku i odpowiadam jak mam czas...
Wnosząc z Twych szybkich odpowiedzi-prawie jak na gadu-gadu..........Chyba siedzisz w kompie non-stop...Brandzlujesz się nad stronami z transwestytami, potem 50 cent filmweb-piszesz pierdoły, potem znów brandzlowanie..........stary zmień tryb życia i odpuść już...no i przestan być adwokatem tej czarnej mamby, bo ci nawet nie płaci...osraj tego czarnucha!
Adwokatem? równie dobrze ja mógłbym cię nazwać prokutatorem. A z tym brandzlowaniem, to już jest hipokryzja stary.
spoko ... lisoszakal po raz kolejny bluzga na 50'ego na kolejnym forum ... norma... nie przejmowac sie ... olac ... nie komentowac ... sam sobie da spokoj !:]
pozdro dla fanow hh!
tak jest!
Dla mnie najważniejsze, żebym miał ostatnie zdanie...
i żeby nikt nie zarzucał mi kłamu, jeżeli mówię prawdę, pozdro...
P.S. Oliwa zawsze sprawiedliwa.
ale ja nawet nie mam nesostrady...
P.S. owczarek to dawny jusini, proszę o tym pamiętać. Ja naprawdę mam czuja...i poznaję kola po stylu i małpowaniu niektórych textów.
W końcu to zastanawiające- znika jusini i nagle w to samo miejsce pojawia się owczarek, piszący to samo tylko odwrotnie ;-)
to tyle ode mnie i pozdrawiam...
Taa, jasne Zjawia się jusini, pod ksywą owczarek, piszę teksty rapowe, tylko po to by zyskać zaufanie fanów 50 Centa i co jeszcze. Jak dla mnie zawsze będziesz jusinim, jesteś taki sam jak on, piszesz teksty tam gdzie nikt nie chcę i co najważniejsze masz taką samą reputację jak on. Zjeżdżaj stąd pieprzony krytykancie, odezwał się gość który sam nic nie umię i jedyne co potrafi to krytkować innych. Zrób kariere i zobacz jak to jest. Powodzenia.
Ja to tak sie przygladam tym wszystkim komentarzom i stwierdzam ze jestescie siebie warci. O co tyle hałasu kazdy napisal po jednym komencie wyraził swoje zdanie i okej. Ludzieee to tylko 5o cent...(jak byście nie zauważyli)
owszem,, ale po co sie tak wymadrzac??? moglby zamknac ryja i siedziec cicho jak mu sie nie podoba.. NO bo w koncu tutaj Panuje G-Unit :PPPP Pozdro
Masz rację w 100%, Moja Droga...Każdy wyraził swoją opinię i na tym należało poprzestać, a nie mieszać się z błotem.
Poza tym to tylko 50 Cent...i tym mnie najbardziej przekonałaś...
Ja już na pewno nie wejdę na jego stronę.
Dzięki za text, który mnie otrzeźwił ;-) i pozdrawiam...