50 Cent

Curtis James Jackson III

6,1
6 666 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby 50 Cent
użytkownik usunięty
Eminem11_2

No taki sam szpaner jak Puff Daddy.
To jest nowa odmiana rapu:
-rap money
-rap cash
-rap dollar
Rymy o szpanowaniu ilością kasy i lości lasek przelecianych w weekend.

ale wy to macie problemy, jak czytam niektore komentarze o tym jaki jest beznadziejny w kazdym znaczeniu tego słowa to az mi sie chce smiac.robi muze jaki robi, zawsze bedzie miał grono swoich fanow.kasy sie gosciu dorobił, nawet jesli słowa niekotrych piosenek sa denne to i coz z tego?ludziom sie podoba.wie jak kasy zbic i chwała mu za to.

ja osobiscie go lubie !

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

z pewnościa straszny znawca z ciebie phi. ma czym szpanować wiec niech sobie szpanuje, co kogo to obchodzi?!

użytkownik usunięty
nenyaaaa

>z pewnościa straszny znawca z ciebie phi.<

No pewnie że jestem znawcą,bo nie wystarczy słyszeć trzeba też słuchać.
Trzeba też coś o tym wiedzieć a ty pewnie nie wiesz nic,phi.

>ma czym szpanować wiec niech sobie szpanuje, co kogo to obchodzi?!<

Mnie i każdego kto zna się na prawdziwym hip hopie.Skoro uważasz że kultura hip hopowa to tylko laski i kasa to nie wiesz o co chodzi w hip hopie.

ma w kołko spiewac o tym samym, jaki to swiat jest zły?

nenyaaaa

Tupac nie śpiewał o dziwkach ani o kasy, a nie śpiewał ciągle o tym samym, nie zauważyłeś może??

użytkownik usunięty
Eminem11_2

No nie to już są jakieś jaja!
Ktoś zablokował mój wpis a ciekawe co tam było nie zgodne z regulaminem?
Ja coś zgłaszam do zablokowania to nic ale jak ktoś zgłosi coś bez powodu to odrazu zablokowują,chamstwo!

użytkownik usunięty
Eminem11_2

Bo Tupac wychował się w biedzie,miał pieniadze ale pozostał Tupaciem.
Nie zapomniał z kąd pochodzi.

Święta racja ... Żeby zdefiniować poprawnie słowo " hip hop " jako muzykę , trzeba sięgnąć do jego początków czyli do lat 70' . Prawdziwy Hip hop mowił o tym jak dyskryminowana była czarna ludność przez białych , że czarni rodzili się w " gettach " bez perspektyw . Tak więc jest to nic innego jak muzyka " o prawdziwym życiu " . Piosenka Hip-hopowa przede wszystkim musi mieć jakiś konkretny przekaz do konkretnych grup społecznych. Na te tematy nacisk był kładziony zwłaszcza w latach 70 ' - koniec 90 ' . A od pewnego czasu , gdy rap zaczął się liczyć na rynku " artyści " typu 50 cent zaczęli to wykorzystywać do własnych celów , żeby zbić duzo kasy . Nie zależy mu na przekazie . Dla mnie prawdziwy Hip hop jest teraz naprawdę niszowy . Rządzą 50centy , pseudohiphopowcy Timbalandy i temu podobne .....

DaruVeald

Ej, Colonel Dax, to było do Istariii nie do ciebie ;)

użytkownik usunięty
Eminem11_2

No przecie że wiem,jakże to ?
Umiem rozczytać co jest do kogo ;)

No ja wiem, ale to było tak dla jasnośći, żeby potem nieporozumień nie było ;)