Wpisujcie tu waszym zdaniem najgorszych raperów . Ja może zacznę.....hm na myśl przychodzi mi Doniu
Heh.
- Puff Daddy.
- 50 Cent i całe gay - unit.
- Ja Rule
- Fat Joe
- Lil John
i wszyscy Polscy raperzy, oprócz Kalibra 44 i Paktofoniki. Dalej już mi się nie chcę pisać.
jak dla mnie to najgorszym raperem jest britney spears... ona wogole nie ma poczucia rytmu, tylko caly czas moja kasa, moje dziwki i moje czarnuchy.. bez kitu widzialem lepszych raperow... jeszcze troche pogiety jest mieczyslaw fogg, ale czasem czuje do niego czarny respect bo ma zajebiste bity w swoich kawalkach.
szacuneczek,
Won mi od Mietka Fogga, leszczu ;) Tak w ogóle co to za słowo "wogole" ^^ Czy to jakaś nowy konkurent www.google.com ;-))
Moze byc, w zaleznosci od tego czego sluchasz i co Ci sie podoba.
Teraz po wyzywaniu fiftycenta, powiedz nam Czego ty sluchasz. Chcialbym to wiedziec dlatego odpisz i nie chowaj sie za innymi topicami.
Stary, pisałem już tutaj społeczeństwu czego słucham.
Wszystkiego co dobre (czasem nawet nie znam wykonawców) i wpada w ucho.
Rapu całego, Mandaryny, Misia Wiśniewskiego, Dody, Tokyo Hotel i innych Blogów 17, czy jeszcze innych gówien nie da się słuchać.Więc tego nie słucham, to już wiesz co mogę słuchać- tylko dobrą muzę! :-)
ja jestem za , nie lubie tego Rapera , ej typie mówisz ze rap to nie gówno , gówno to co ty Słuchasz