50 Cent

Curtis James Jackson III

6,1
6 666 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby 50 Cent

Wpisujcie tu waszym zdaniem najgorszych raperów . Ja może zacznę.....hm na myśl przychodzi mi Doniu

DaruVeald

Heh.

- Puff Daddy.

- 50 Cent i całe gay - unit.

- Ja Rule

- Fat Joe

- Lil John

i wszyscy Polscy raperzy, oprócz Kalibra 44 i Paktofoniki. Dalej już mi się nie chcę pisać.

Doktorek

Dodałbym jeszcze Verbę , Peję , Liroya itd ....

DaruVeald

jak dla mnie to najgorszym raperem jest britney spears... ona wogole nie ma poczucia rytmu, tylko caly czas moja kasa, moje dziwki i moje czarnuchy.. bez kitu widzialem lepszych raperow... jeszcze troche pogiety jest mieczyslaw fogg, ale czasem czuje do niego czarny respect bo ma zajebiste bity w swoich kawalkach.

szacuneczek,

Avnith_Edd

Dla niwiedzących .. Mieczysław Fogg to raper amerykański , który urodził sie w gettcie..

DaruVeald

otoz to, otoz to....

Avnith_Edd

Won mi od Mietka Fogga, leszczu ;) Tak w ogóle co to za słowo "wogole" ^^ Czy to jakaś nowy konkurent www.google.com ;-))

DaruVeald

http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Hip-hop

Czy może być w ogóle dobry raper?

użytkownik usunięty
lisoszakal

haha, dobre :)

lisoszakal

Moze byc, w zaleznosci od tego czego sluchasz i co Ci sie podoba.
Teraz po wyzywaniu fiftycenta, powiedz nam Czego ty sluchasz. Chcialbym to wiedziec dlatego odpisz i nie chowaj sie za innymi topicami.

Avnith_Edd

Stary, pisałem już tutaj społeczeństwu czego słucham.
Wszystkiego co dobre (czasem nawet nie znam wykonawców) i wpada w ucho.

Rapu całego, Mandaryny, Misia Wiśniewskiego, Dody, Tokyo Hotel i innych Blogów 17, czy jeszcze innych gówien nie da się słuchać.Więc tego nie słucham, to już wiesz co mogę słuchać- tylko dobrą muzę! :-)

lisoszakal

ja jestem za , nie lubie tego Rapera , ej typie mówisz ze rap to nie gówno , gówno to co ty Słuchasz

diablo_8

To był Post Do "lisoszakal"

diablo_8

mówiesz co radiu leci co w ucho wleci hehe , komercyjne słchasz po prostu muzyke hehehehehhehehe