na wikipedii jak mu strzelili więzienną fotkę...Kolo wygląda masakrycznie ale przynajmniej jest tam gdzie powinien-w mamrze. Brakuje mi tylko plantatora z pejczem i grubego łańcucha na grubej szyi tego Sambo.
Koleś ma profil jak prapra...dziadek australopiteka...
P.S. Włóż torbę na łeb 50 C, bo polują na goryle...szczerze radzę!
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:50_Cent_mug_shot.jpg [en.wikipedia.org/wiki/I...]
Czy Mi się wydaje...Ale po dokładnym obejrzeniu mordki tej małpki...stwierdziłem, że ma chyba pomalowane oczka? Albo właściciel jej pomalował (trzymając na łańcuchu!), albo sama sobie pomalowała...Nie dość, że matoł z tego pięćdziesiątaka, to jeszcze pedałek ! A te laski w klipach to dla picu, żeby jego dzieciom-słuchaczom Szkoły Specjalnej Wszystkiego Najlepszego dla dzieci czarnych "Vip-ów"-nie było głupio i wstyd...Stary, dureń to jeszcze przejdzie ale pedał to już kaszana!
weez... czlowieku, az mi wstyd ze jestes z mojego kraju.. jestes rasista zwyklym, nic bys mu w oczy nie powiedzial.. ani dkonac tego samego co on nie potrafisz.. mowisz ze ra
Napisałem Ci o robieniu kariery pod postem kolegi-Wielkiego Sześcianina...poczytaj raz jeszcze jego texty, moje i jusiniego. Toż to sama prawda! Nie chcę się powtarzać...przeczytaj wszystko jeszcze raz i się zastanów...
Takich kolesi, robiących takie "kariery" nazywamy karierowiczami...A o to przykłady : Nikodem Dyzma, Andrzej Lepper, jakub wojewódzki, Szymon Majewski, Krzysztof Kononowicz (młody i zdolny polityk), Paris Hilton, Frytka, Mroczki (oba), Wesołowski Jakub...itd,itd,itd...Kim są ci ludzie? Są nikim! Ale są znani...a dlaczego są znani? Bo są znani!
dziękuję...
Mroczki za kokosy z M jak Gówno i Tańca z P*zdami mogą se 2 razy polecieć z chłopakami pokąpać sie w arabskim moczu gdzieś w Tunezji, a 50 Cent jeszcze przed rapowaniem miewał po kilka 1000$ dziennie z dilerki i kicał S-Classami. Lepiej być rumunem w USA.
Dobry text, dobry..............Mroczki to ścierwa-racja! Zdechną razem z M jak Gówno śmiercią tragiczną i nikt ich nie weźmie nawet do reklamy gnoju...Ich życie trwa dopóki trwa to serialowe gówno, poza tym zagranie w czyms takim to samobójstwo...
W teatrze mogliby tylko czyścić kible i odśnieżać wejście!
A co do Sambo...miał siano i S-Classe, OK...ale z bandziorki...Każdy bandzior kończy prędzej, czy później w mamrze albo w glebie...Do kitu życie.Myślę, że tego Sambo nieźle w mamrze większe murzynki przecweliły...
Oto jest pytanie!!! Co jest gorszym gównem 50 Cent, czy mroczki...Stary.........to jest poważny problem...to jak- być albo nie być!!!
Nienawidzę i tego, i tego...ale co gorsze...dżuma, czy cholera???
Cholera, nie wiem...;-)
pozdro...
Nie chcę wam przeszkadzać panowie, ale nie myślicie, że nabijanie się z 50 Centa powoli zaczyna robić się nudne i żałosne? Jaki jest sens w zakładaniu, identycznych tematów (patrz jusini) i tak naprawdę, robienie czegoś zajebiście zjebanego, a mianowice obgadywanie 50 Centa, ale każdy dobrze z nas wie, ze i tak 50 nie wejdzie tu i nie odpowie na te zarzuty. Obgadywać potrafi każdy, ale powiedzieć komuś coś w twarz to już inna sprawa, a wieżcie mi, że nawet przy fifftim, nie bylibyście tak cwani. Koleś jest słaby, ale nie róbmy z niego nie wiadomo kogo. Ja już dawno sobie go darowałem, wam radzę to samo. Pozdrawiam.
A czy śp.Zygmunt Kałużyński jak bez litości tępił kinowy chłam był nudny i żałosny albo jakiś krytyk muzyczny miażdżący Miśka Wiśniewskiego? Nie był! Miał gdzieś czy jakiś leszcz będzie to czytał, czy nie...
A nie ma większego zła od 50 C...Choćby się na niego wylewało tony pomyj co 5 minut...zawsze będzie mało...Cokolwiek sie powie na 50 C i ile razy się powie-zawsze będzie mało!
A to, że nie przeczyta...no problem-on nie umie czytać!
Stary, nie zrozumiłaś o co mi naprawdę chodziło. No ale rób jak chcesz, to wolny kraj, ja spadam i się już tu więcej nie pojawiam. Dzięki za wszystko. Pozdrawiam.
OK, bracie...co złe to nie ja (jakby co);-)
Choć Ci powiem, że jesteś nie konsekwentny...Napisałeś pod postem czcigodnego kolegi Wielkiego Sześcianina, że coś skrobniesz o tym czarnym matkojebcy! No i co...Wymiękasz, kolo? Kapitulujesz, rejterujesz, tchórzysz, dezerterujesz...???
cykor, cykor, cykor, cykor, cykor...;-)
50 Cent reprezentuje wybitnie prostacką mutacje gangsta rapu, nie ma u niego tekstów, jego wiejskie flow pozwala mu sie odnaleźć tylko na prymitywnych podkładach. Tak jak ktoś wczesniej napisał w innym temacie: słuchają go przedewszystkim białe gówniarze. Może i kiedyś miał tzw street credit, ale dawno go przejebał swoją chujowością w postawie i brakiem talentu (pomijając talent biznesowy, bo sprzedał sie doskonale).
Pieprzy jaki to on nie jest (co jest normalne w braggadocio) tyle tylko że skillowo zjadają go dupą nawet pseudo-raperzy z Polski. Kij mu w cyc, lepiej posłuchać sobie Ice'a-T, który miał więcej do powiedzenia w jednej piosence niż 50 Cent na kilku płytach.
Ruch tu dzis jak cholera ;-)
Pewno, że słuchają tego mambuka tylko 10-letnie smarki, bo 11-letnie już wiedzą, że 50 to wywłoka i czarny parch.
Niech się buja pieprzony parobek...
Mam tylko nadzieję, że w końcu nawet 10-latki zmądrzeją i przystaną słuchać tą zbydlęciałą świnię...A wtedy...koleś będzie żył z oszczędności...A jak wyda oszczędności (w końcu wydatki chłopak ma spore) to wróci do punktu wyjścia...i tego jemu, sobie i wam koledzy życzę...pozdro....
Ruch tu dzis jak cholera ;-)
Pewno, że słuchają tego mambuka tylko 10-letnie smarki, bo 11-letnie już wiedzą, że 50 to wywłoka i czarny parch.
Niech się buja pieprzony parobek...
Mam tylko nadzieję, że w końcu nawet 10-latki zmądrzeją i przystaną słuchać tą zbydlęciałą świnię...A wtedy...koleś będzie żył z oszczędności...A jak wyda oszczędności (w końcu wydatki chłopak ma spore) to wróci do punktu wyjścia...i tego jemu, sobie i wam koledzy życzę...pozdro....
Nawet jak zaliczy spektakularne bankructwo a'la Tyson czy inny ex-high-roller-multitryliarder sportu czu szołbiznesu do którego mu raczej dalej niż bliżej to i tak będzie sobie dobrze żył gdzieś tam do śmierci ahoj muthaphuckka. Już paru mega-impresariów rapu wylądowało w dupie, a 50 Cent to cfaniaczek z kalkulatorkiem w dupsku. Ją źą.