50 Cent

Curtis James Jackson III

6,1
6 666 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby 50 Cent

Nie zakładaj już z jusinim więcej tematów na filmografii 50 Centa. Nawet gdybyś zmienił o nim zdanie i miał zamiar pisać o nim pozytywnie. Powoli też prosiłbym o zakończenie waszej dyskusji w pozostałych tematach. Już się dostatecznie o nim opisałeś. Pozdrawiam i proszę o zalecenie się do mojej, nazwijmy to "propozycji nie do odrzucenia". Pozdrawiam.

Aspik

woooooow... jestem pod wrazeniem.. lisoszakala oczywiscie.

Aspik

Who are You?

Bóg wszechmocny? (nie zakładam nowego tematu, uprzejmie się zapytowywuję-ktoś zacz, który śmie mi dawać propozycję a'la Vito Corleone, hę? ). Jeśli łaska...jeszcze jedno pytanie w kwestii ewentualnego zakończenia dyskusji w pozostałych tematach, a mianowicie jakie to tematy? No i skąd ta prośba o ich zakończenie, hę? Czyżby już nie można było wyrazić swych poglądów (skrajnych, a jakże! Ja też jestem kontrowersyjny szołmen bez hamulców)o takim zum beispiel wojewódzkim jakubie?

(swoją drogą też racja, co za dużo to nie zdrowo, wystarczy...choć fajne chłopaki tu przychodzą);-)

pozdrawiam również

lisoszakal

Tyyy może to freek pod innym nikiem ;p

użytkownik usunięty
Potezny_szescianin

Naglę mnie olśniło poczułem istotę obdarzoną aurą kału które wszystko niszczy z wolnościa słowa włacznie(nie chodzi o goscia który założył ten ptemat[puszczenie oczka]).

użytkownik usunięty

oczywiście tak dla ścisłości jestem za LISOSZAKALEM i JUSINIM, a nie za "webmajsterem"

ale z was glupki.. nie trudno sie kapnac ze webmaster to jeden z adminow tej strony.. co za mozgi,,, i wy sie czepiacie 50 cent'a ?
lol smiech na sali

użytkownik usunięty
Avnith_Edd

ty,ale ty jesteś kolo?Naprawdę myślisz,że nie wiemy?Żałuje ,ze odpisuje do cegły

eee, wy dwaj- nie dziobać się! Od bicia mamy Magnusa! OŚWIADCZAM, ŻE IMPREZA JEST PRZENIESIONA NA STRONĘ jakuba wojewódzkiego!

lisoszakal

Fakt, od bicia macie mnie. Gdy chodzi o bicie, od razu się zjawiam i leje was równo. ;-) Demagogia którą uprawiasz jest pożałowania godna. Jesteś jak robot ze słabym oprogramowaniem, twoje posunięcie i odpowiedzi, są tak łatwe do przewidzenie, że aż czasami się zastanawiam, czy z tym robotem to nie prawda. Jesteś człowiekiem zajebiście łatwym do rozpracowania (w pzreciwieństwie do Wojewódzkiego, który bije cię na łeb w każdym calu). Jak naprawdę jesteś tak inteligentny (za jakiego się uważasz), powinienieś skminić o co chodzi.

kasta_2

Nie chcę mi się w tej chwili myśleć więc powiem ci tylko tyle ... Wypierdalaj

Potezny_szescianin

Zapomniałeś jeszcze dodać "chwała lisoszakalowi". Możesz już odejść wymoczku.

kasta_2

A nie bo będę tu stał ci na złość kapiszonie.

Potezny_szescianin

to było dobre !!!

podobnie myślimy o magunusie....

telepatia? ;-)

lisoszakal

Hahah bez kitu wszedlem na chwilę zjeść kanapkę wchodzę znowu a tu takie jajka ;)