Nie zakładaj już z jusinim więcej tematów na filmografii 50 Centa. Nawet gdybyś zmienił o nim zdanie i miał zamiar pisać o nim pozytywnie. Powoli też prosiłbym o zakończenie waszej dyskusji w pozostałych tematach. Już się dostatecznie o nim opisałeś. Pozdrawiam i proszę o zalecenie się do mojej, nazwijmy to "propozycji nie do odrzucenia". Pozdrawiam.
Who are You?
Bóg wszechmocny? (nie zakładam nowego tematu, uprzejmie się zapytowywuję-ktoś zacz, który śmie mi dawać propozycję a'la Vito Corleone, hę? ). Jeśli łaska...jeszcze jedno pytanie w kwestii ewentualnego zakończenia dyskusji w pozostałych tematach, a mianowicie jakie to tematy? No i skąd ta prośba o ich zakończenie, hę? Czyżby już nie można było wyrazić swych poglądów (skrajnych, a jakże! Ja też jestem kontrowersyjny szołmen bez hamulców)o takim zum beispiel wojewódzkim jakubie?
(swoją drogą też racja, co za dużo to nie zdrowo, wystarczy...choć fajne chłopaki tu przychodzą);-)
pozdrawiam również
Naglę mnie olśniło poczułem istotę obdarzoną aurą kału które wszystko niszczy z wolnościa słowa włacznie(nie chodzi o goscia który założył ten ptemat[puszczenie oczka]).
oczywiście tak dla ścisłości jestem za LISOSZAKALEM i JUSINIM, a nie za "webmajsterem"
ale z was glupki.. nie trudno sie kapnac ze webmaster to jeden z adminow tej strony.. co za mozgi,,, i wy sie czepiacie 50 cent'a ?
lol smiech na sali
ty,ale ty jesteś kolo?Naprawdę myślisz,że nie wiemy?Żałuje ,ze odpisuje do cegły
eee, wy dwaj- nie dziobać się! Od bicia mamy Magnusa! OŚWIADCZAM, ŻE IMPREZA JEST PRZENIESIONA NA STRONĘ jakuba wojewódzkiego!
Fakt, od bicia macie mnie. Gdy chodzi o bicie, od razu się zjawiam i leje was równo. ;-) Demagogia którą uprawiasz jest pożałowania godna. Jesteś jak robot ze słabym oprogramowaniem, twoje posunięcie i odpowiedzi, są tak łatwe do przewidzenie, że aż czasami się zastanawiam, czy z tym robotem to nie prawda. Jesteś człowiekiem zajebiście łatwym do rozpracowania (w pzreciwieństwie do Wojewódzkiego, który bije cię na łeb w każdym calu). Jak naprawdę jesteś tak inteligentny (za jakiego się uważasz), powinienieś skminić o co chodzi.