Adam BrodyI

Adam Jared Brody

7,1
8 945 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Adam Brody

ale zaczęłam troche oglądać dla Adama i jego wątku :)
Bardzo sympatyczny aktor, jest taki naturalnie zabawny, niewymuszone teksty, idealnie pasuje do roli. Wyróżnia się na tle innych postaci, które powiedzmy sobie szczerze, zbyt utalentowane nie są... (oczywiście nie mówie o wszystkich ale nie będę wymieniać bo zaraz się na mnie rzucą)

Teraz jedna prośba- niech ani OC się nie wyżywają tu na mnie, każdy ma prawo do swojego zdania, a jak ma je inne od większości to zostaje "zjedzony".

smerfetka

a tak przy okazji- wie ktoś jak długo był z Rachel? Fajnie wyszło, para i w serialu i w życiu, szkoda, ze sie rozstali ;)

smerfetka

ja uwielbiam The OC ale tez uwazam ze kazdy ma prawo wyrazac wlasne zdanie.generalnie postaci Summer i Setha w serialu sa moimi ulubionymi, fajnie ze byli razem i szkoda ze sie rozstali a byli razem jakos moze okolo dwa lata(ale moge sie mylic)bo PODOBNO on ja zdradzil, dlatego sie rozstali, ale ja w to raczje nei wierze.pozdro:)

the_ironist_girl

Ciesze się, że jakaś rozsądna osoba też mi odpowiedziała ;) (nie znoszę 'nawracania' i próbowania wmówić, że coś jest super jak się tej osobie nie podoba)
Co do związku to prawdy się raczej nie dowiesz, no ale szkoda.

Ciekawe jaki Adam jest prywatnie

smerfetka

ja też nie , więc tego nei robię:)ja pozostaje w nadziei, ze jest inteligentny i sympatyczny ale tego tez poewnie sie nie dowiemy:)pozdro

smerfetka

Podobno naprawdę jest taki zakręcony ;) Widziałam go w "Punk'd" i zachowanie godne Setha.
Jestem fanką O.C., ale właśnie ze względu na parę S&S. Ryan i Marissa, ich problemy i rozterki - okropnie to wkurzające. Jedynie 4. seria, jako całkoształt, jest naprawdę fajna, ale nie chcę spoilerować.

noorey

4 seria jest bez Marissy, dobrze myśle? To rzeczywiście może się rozkręcić ;)

smerfetka

Ale szczerze wam powiem to jakby nie Seth i Summer to O.C. byłoby nudne. Wkońcu to najbarwniejsze postacie w tej produkcji. Co do 4 sezonu to naprawde wypasiony jest i bardzo polecam:)

smerfetka

ahh już się nie mog.e doczekać 4 sezonu u nas w TVN=ie:)

the_ironist_girl

a tak przy okazji- ile sezonów już w Polsce wyemitowali?

smerfetka

W Polsce w TVN były trzy sezony. Pod koniec wakacji ma podobno ma być emitowany czwarty:) Ja oglądam OC tylko dla Setha i Summer. Bez nich ten serial byłby nudny...

agnieszka_57

oo dzięki :)
no ja tak samo, interesuje mnie ich wątek i nic więcej :)

smerfetka

a ja jeszcze lubię Taylor, z początku nie bardzo mi pasowala ale pod koniec trzeciego sezonu ją polubilam, podobno w czwartym ma być swietna :)

the_ironist_girl

A któż to jest? Kolejna fanka/ukochana Ryana? ;)

smerfetka

w trzecim sezonie byla raczej wredna z poczatku byla raczej wrogiem niż przyjacielem i byla co nieco falszywa ale pod koniec zrobila sie bardzo fajna.noo w czwartym sezonie ma byc z Ryanem heh:)

smerfetka

Ja też zbytnio nie trawię Marissy, dlatego w sumie troszkę się cieszę, że nie będzie jej w 4 sezonie :)
Ja lubię wątek Setha i Summer, i July Cooper. MOże was to zdziwi, ale ja lubie ją. Lubię July Cooper :)
Ale jeszcze bardziej lubię Setha. Te jego żarty, śmieszne sytuacje, sprawiają, że śmieję sie z niego aż do łez :)

Ciuszek

A tak przy okazji-Adam brody jest (podobno) prywatnie nieźle zakręcony-bo "w dużym towarzystwie czuje sie jak ryba w wodzie" Rozbawia wszystkich itd., ale w głębi duszy jest jednak...Nieśmiały.... PRZESŁODKIE!!! :)

Ciuszek

jeśli już mowa o tych 'nielubianych' bohaterach to ja polubiłam Therese ;)
słodka, miła dziewczyna, taka naturalna i... prawdziwa ;) (nie wiem jak to ująć żeby mnie inni zrozumieli)