Adam BrodyI

Adam Jared Brody

7,1
8 945 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Adam Brody

Może i zrobię z siebie całkowita idiotkę ale ten facet jest po prostu wspaniały :D
nigdy nie wiedziałam jak można podniecać sie jakąś gwiazdą filmową ale właściwe to jak gra Setha to po prostu poezja ah grrr :P
dlaczego nie urodziłeś sie w Polsce pare lat póżniej?

lilith_27

Adam gra cudownie :D też chciałabym żeby się urodził w Polsce tak gdzieś 1989 roku

lilith_27

nie robisz z siebie idiotki. A jeżeli tak to ja i jeszcze wiele osób to idioci...hmm może jednak nie! Ja też kocham Adama jest taki sweet. buziaki.

b_davis

oj lil, zrobilas z siebie buca ;P (reszta internautów, prosze mnie nie bluzgać, lilith i tak mnie bluzgnie w 'realu' ) dżołk za dżołkiem. hmmm, alez w sumie ja tez mam takiego ah obssesion man. nie ten serial i nie ten wiek. znaczy Josh Holloway. ajć. a wracajac do Adama nie obejrzalam w sumie nigdy niczego z nim, bo jak oc lecialo na tvn to mi sie roz... zepsuła satelita i mi wcielo tvna. ale z wygladu jakos mnie tak nie 'pociaga' xD ale ja zawsze wolałam blondynów. moze kiedys bedzie mi dane obejrzec z nim cokolwiek. to sobie ocenie. :)

lil, ty jestes kompletnie szalona , zalozylas swój temacik na forum!

lilith_27

Adam jest slodki, ale niestety nie moze sie rownac z Johnnym Deppem i Tomem Hanksem ;]

CzarnaKrwinka

Ja lubię Adama Brody bo według mnie świetnie zagrał Setha Cohena ale nie jestem nim tak bardzo zafascynowana, żeby go kochać;) (chociaż jest u mnie w ulubionych:p) poprostu moim ideałem jest inny typ faceta, o może tak:) Pozdrawiam:*

lilith_27

jeśli ty jesteś idiotką to ja też. On jest przeeeecudny. Ja też nie wiem jak się można tak aktorem poniecac. On jest...no...nied a sie tego opisac...piękny to za mało...pozdrawiam:*

lilith_27

nie robisz z siebie idiotki , bo on naprawdę jest ahh.. :) pikny :P
i faktycznie mógłby być trochę młodszy i być polakiem . ;]

lilith_27

Ja bym wolała jakby urodził się pare lat wcześniej... co najmniej 5lat wcześniej...;)