Głosujcie kto lepszy Chad michael murray czy Adam Brody ... ale żebym potem głosów nie musiała liczyć to prosze przyznawać 1 punkt tem kogo bardziej sie lubi ja też załosuje :
Chad Michael Murray 1
Adam Brody 0
kopiujcie to i dodawajcie swoje punkty :)
Chad Michael Murray 1
Adam Brody 1
Głosuje na Adama bo jest lepszy od Chada. Chodzi mi o wygląd i o postać jaką gra w OC. Chad Też jest fajny, ale nie tak jak Adam :)
chad michael murray 2(+)
adam brody 3 :D
głosuje na chada ponieważ moim krótkim zdaniem sądze ze jest lepszy
Chad Murray 3
Adam Brody 16
JuŻ to było na forum Chada :pp chyba tak samo było jak tu :pp Brody Rulezz
Po głosie Basi wynik jest taki:
Chad Murray 3
Adam Brody 17
Adam wygrywa. I bardzo dobrze:) Lubię też Chada ale Brody jest taki słodki...
Adam Brody: 1 (według punktacji założycielki tematu) a w rzeczywistości, 10/10
Chad Michael Murray: 0 (według punktacji założycielki tematu), a w rzeczywistości 4/10
Chad dla mnie jest jakis taki hmn... mdły...
Za to Adam poprostu Miodzio :)))
obaj maja cos w sobie i sa 2 roznymi osobami jezeli o serial to seth gra dowcipnisia i gupola a lucas powaznego czlowieka dosyc XD a z wygladu to obaj sie moga podobac :P
Wiesz nie ocenia się po jednej roli. Chad wybiera te mało ambitne i sam przez to wypada fatalnie. Myślę, że gdyby w końcu dostał jakąś porządną rolę to by się wykazał, ale nie, on gra filmach typu "dom woskowych ciał", "cindirella story"itp. Można ich też porównać w serialu Kochane Kłopoty, bo obaj mieli w nim angaż i kto oczywiście wypadł lepiej? (muszę odpowiadać?)
Wiesz nie ocenia się człowieka po jednej roli. Chad wybiera te mało ambitne i sam przez to wypada fatalnie. Myślę, że gdyby w końcu dostał jakąś porządną rolę to by się wykazał, ale nie, on gra filmach typu "dom woskowych ciał", "cindirella story"itp. Można ich też porównać w serialu Kochane Kłopoty, bo obaj mieli w nim angaż i kto oczywiście wypadł lepiej? (muszę odpowiadać?)